Geri Dön
Ekonomi AYEDAŞ’tan Anadolu Yakası’nda bakım ve yatırım çalışması

AYEDAŞ’tan Anadolu Yakası’nda bakım ve yatırım çalışması

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ), kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.

AYEDAŞ’tan Anadolu Yakası’nda bakım ve yatırım çalışması

AYEDAŞ, hizmet verdiği 8 bin 273 trafo ve 34 bin 297 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da 22 bin 345 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, 260 pano ile 9 trafo ve 425 dağıtım merkezinin bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 891 Km’lik hattın bakımını gerçekleştirdi.

Şirket, 102 kilometrelik yeni kablo döşeyerek 205 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 47 elektrik panosu ile 15 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Ayedaş’ın İstanbul Anadolu Yakası’nda bakım ve yatırım çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.