Geri Dön
Kültür&Sanat Maximum Gençlik Festivali 22 Mayıs’ta başlıyor

Maximum Gençlik Festivali 22 Mayıs’ta başlıyor

Bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilecek olan Maximum Gençlik Festivali Mayıs ve Haziran ayı boyunca 4 ilde gerçekleştirilecek. DJ ve MC’nin de katılımlarıyla Adamlar, Can Ozan, Sufle ve Skapova; festival boyu sahne alacak.

Maximum Gençlik Festivali 22 Mayıs’ta başlıyor

Türkiye İş Bankası ve BKM iş birliğiyle düzenlenen Maximum Gençlik Festivali, bu yıl Mayıs ve Haziran aylarında 4 ilde gerçekleştirilecek. Adamlar, Can Ozan, Sufle ve Skapova, 22 Mayıs’ta Mersin Marehan Convention Center, 27 Mayıs’ta Ankara ODTÜ M.D. Vişnelik Tesisleri Çim Amfi, 29 Mayıs’ta Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro, 4 Haziran’da Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesi’nde gençlerle buluşacak. DJ ve MC’nin de katılımlarıyla festival coşkusu katlanarak yaşanacak.

Hediye bilet alımının Maximum Genç Kredi Kartı ile Biletix web sitesi üzerinden yapılan harcamalarda geçerli olduğu festivalin akışı ise şu şekilde:

16.00 Açılış

18.45 Skapova

20.00 Sufle

21.00 Can Ozan

22.25 Adamlar

Festival biletleri Maximum Genç Kredi Kartı sahiplerine ücretsiz olacak. Festival biletlerini Maximum Genç Kredi Kartı ile alanların bilet tutarı kartlarına iade edilecek. Maximum Genç Kredi Kartı’na İş Bankası’nın internet sitesinden ulaşılabiliyor.