Geri Dön
Kültür&Sanat ‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' konserinde binlerce kişi doyasıya eğlendi

‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' konserinde binlerce kişi doyasıya eğlendi

Müzik performansı ve led ışıklarla görsel şölene ev sahipliği yapan ‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi’ konserinde binlerce müziksever ağırlandı. Sefo ve Murda gibi ünlü isimlerin sahne aldığı konsere yaklaşık 200 bin kişi katıldı. ‘Mr. Dosso Dossi’ adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye’nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ise performansını görsel şovlarla birleştirdi. Eraslan, “Yaptığımız bu faaliyetlerin tamamını sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. İnsanları mutlu edecek işlerle, iş adamı kimliğimizin aslında bu faaliyetlerde yarar sağlayabildiğini göstermek istedik. Umuyorum ki istedikleri etkinlikleri geçekleştirmek insanlar için motive edici olacaktır. İnşallah bu tarz etkinliklerin devamı sadece bizim aracılığımız ile değil başka iş adamları tarafından da gelir” dedi.  

‘RAMS Müzik Festivali By Mr DossoDossi’ adı altında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen konser, görsel bir şölene ev sahipliği yaptı. 100 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle kurulan sahnede, birçok ünlü şarkıcı performans sergiledi. Rams Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen konserde Sefo, Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan, Siyam ve Mustafa Baran sahne aldı. Tek parça halinde toplam bin 500 metre kare led ekran önünde sahne alan şarkıcılar, alanı dolduran 200 bin kişi önünde sahne aldı. Konsere Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılım sağlandı. Şarkıcıların dansçıları ve çeşitli görsel şovlar da yer aldı. ‘Mr. Dosso Dossi’ adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye’nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ise performansını görsel şovlarla birleştirdi. Hareketli parçaları dijital efektler, lazer ve havai fişeklerle sunan Eraslan, İstanbul’da uzunca süre konuşulacak bir performans gerçekleştirdi.

 KONSER İLE İNSANLARIN DA MOTİVE OLMALARINI İSTEDİK’

 Sadece İstanbul’dan değil tüm illerden katılımcılar olduğunu görmenin çok güzel olduğunu ifade eden Eraslan, “Türkiye’nin burada buluşuyor olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor. Amacımız Türkiye’yi insanlarımızı mutlu etmek ve ücretsiz olarak en iyisini sunabilmek. RAMS ve Dosso Dossi Holding ile bu faaliyeti gerçekleştirdik. Ücretsiz olarak yapmak için sayın valimizden destek aldık. Gerekli güvenlik tedbirleri için yardımcı oldular. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz de yerin temininden, kurumlara kadar birçok destekleri oldu. Yaptığımız bu faaliyetlerin tamamını sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. İnsanları mutlu edecek işlerle, iş adamı kimliğimizin aslında bu faaliyetlerde yarar sağlayabildiğini göstermek ve diğer insanların da motive olmalarını istedik. Umuyorum ki istedikleri etkinlikleri geçekleştirmek insanlar için motive edici olacaktır. İnşallah bu tarz etkinliklerin devamı sadece bizim aracılığımız ile değil başka iş adamları tarafından da gelir” dedi.

 ‘POPÜLERDİLİĞİM ARTTI’

 DJ’liği hobi olarak yaptığını belirten Eraslan, “Öyle de devam ediyor ama bu kadar kitlenin oluşabileceğini ben de tahmin etmiyordum. Nitekim başka ülke ve şehirlerden bizi izleyici kitlem oluşmaya başladı. Popülerliğim arttı. Mutluyum çünkü birilerini ben bu şekilde mutlu edebiliyorsam eğer bu beni de mutlu eder. Bunun spor ve sanatla öne çıkan faaliyetleri destekliyorum. Rol model olmak istiyorum. Eğer insanlar da bundan etkileniyorsa demek ki başarılı oluyorum” diye konuştu.

 ‘DAHA ÖNCE YAPILMAMIŞ BİR SAHNE’

 Asıl işinin moda etkinlikleri olduğunu söyleyen Eraslan, “Biz Türkiye’nin en büyük moda etkinliklerini gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye çok ünlü top modeller getirdik. Adriana Lima Miranda Kerr gibi. Getirdiğimiz top modeller ne kadar başarılı olup, Türkiye’ye ilgiyi arttırmışsa, şu anda da yaptığımız etkinlik de o kadar etkili. Çünkü sahne devasa, daha önce kurulmuş bir sahne değil. Birazdan göreceksiniz yüz binlerce kişinin olduğu ve Türkiye’nin her yerinden insanların eğlendiği bir ortam olacak. Daha önce yapılmamış şeylere imza atmak bizi de gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.