Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı kayınpederi ve kayınbiraderini öldürdü

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, eşiyle boşanma aşamasında olan M.K. (31), tartıştığı kayınpederi Mehmet Cemal Talay (50) ve kayınbiraderi Mehmet Şah Talay’ı (21) tabancayla öldürdü. Olaya ilişkin M.K.’nin de aralarında olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Seyfettin EKEN-Esat TAŞTEKİN/ERGANİ (Diyarbakır), (DHA)-

Olay, dün gece, kırsal Canveren Mahallesi’nde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan M.K., İstanbul’dan gelen kayınpederi Mehmet Cemal Talay ve kayınbiraderi Mehmet Şah Talay ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K., tabancayla baba ve oğluna ateş etti. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğul, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılar, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüpheli damat M.K., kaçtığı Kayapınar ilçesi kırsalında yakalandı. Ayrıca olaya karıştığı belirlenen 5 kişi daha gözaltına alındı. 6 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da gece saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 62'ye ulaştı
  2. Eniştesini darbedip, tabancayla ateş açan şüpheli gözaltına alındı
  3. Midilli Adası’nda mahsur kalan Türk turistler yurda döndü
  4. Bursa'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
  5. Çorum'da iki otomobil çarpıştı: 6 kişi yaralandı
  6. Soğanlı Vadisi’nde kaya parçası düştü
  7. Cezaevinden bayram iznine çıktı, kuzeninin eşini öldürdü
  8. Bahçelievler’de Nevruz Bayramı coşkusu
  9. Öldürülen futbolcu Kaan Kundakçı, Sakarya'da toprağa verildi
  10. Bir kişinin öldüğü kazada sürücü, bayram namazına yetişmek için hız yapmış

© Copyright 2026

DHA