Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana’nın yüksek rakımlı ilçelerinde kar hayatı olumsuz etkiledi

Adana’nın yüksek rakımlı ilçelerinde kar hayatı olumsuz etkiledi

ABONE OL
DHA

Kahraman ÖZTÜRK/TUFANBEYLİ (Adana), (DHA) – ADANA’da yüksek rakımda bulunan Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerinde etkili olan kar yağışı, trafik kazalarına neden oldu.
İki ilçede dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini bugün de sürdürdü. İlçe merkezinde kar kalınlığı 1 metre, kırsal mahallelerde ise 3 metreye ulaştı. Olumsuz hava koşulları, trafik kazalarına neden oldu
Tufanbeyli ilçesi Gala rampası mevkiinde bir TIR gece 00.30 sıralarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Saimbeyli ilçesi Obruk mevkisinde de bir ambulans, sabah saatlerinde kara saplandı. Kazalarda ölen olmadı.
Belediye ekipleri, karların temizlenmesi ve kapanan bazı yolların açılması için kar küreme araçlarıyla çalışma başlattı.
 

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA