Geri Dön
Ekonomi Boyner'den sporseverlere özel yeni konsept mağaza

Boyner'den sporseverlere özel yeni konsept mağaza

Boyner, spor ve performansı öne çıkaran yeni mağaza konsepti "Boyner Dynamic"i sporseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, "Performansa dayalı spor koleksiyonlarının öne çıktığı, dünyaca ünlü markaların özel seçkilerinin sadece “Boyner Dynamic”te yer aldığı, oyun alanlarıyla eğlenirken yepyeni bir alışveriş deneyimi sunduğumuz, genç, enerjik ve benzersiz bir konsept yarattık" dedi.

Boyner'den sporseverlere özel yeni konsept mağaza

İstanbul’da iki Antalya’da bir olmak üzere mağaza sayısını 3'e çıkaran Boyner Dynamic'te, dünyaca ünlü markalarla sportif yaşam tarzı ve deneyimleri bir arada sunuluyor.

"GENÇ VE ENERJİK BİR KONSEPT YARATTIK"

Mağaza ile ilgili konuşan Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, şunları kaydetti:

"Perakende dengelerin hızlı değiştiği en hareketli sektörlerin başında geliyor. Bu değişimin öncüsü olmak, takip edilmek ve ilkleri hayata geçirmek bizim DNA’mızda var. Şimdi Boyner Dynamic’le de yeni bir dönem başlatıyoruz. Performansa dayalı spor koleksiyonlarının öne çıktığı, dünyaca ünlü markaların özel seçkilerinin sadece “Boyner Dynamic”te yer aldığı, oyun alanlarıyla eğlenirken yepyeni bir alışveriş deneyimi sunduğumuz, genç, enerjik ve benzersiz bir konsept yarattık. Yenilik konusunda sektörümüzün Kuzey Yıldızı olarak spor alışverişinin kodlarını yeniden yazdık. Kendini her daim yenileyen, zamansız bir marka olmanın en büyük sırrı dinamik olmak. Yeni konseptimiz Boyner Dynamic ismiyle de bunu tescillemiş olduk.   Hedeflerimizden biri sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye’de orta vadede Boyner Dynamic mağaza sayımızı artırarak, herkesi spor yapmaya teşvik etmenin yanı sıra aktif yaşamın önemi konusunda farkındalık yaratmak."



​"SADECE SPOR YAPARKEN DEĞİL ŞEHİR HAYATINDA DA SPOR GİYİNMEK RAHAT HİSSETTİRİYOR"

İyi yaşam kavramını önemsediklerini belirten Çamurdan, "Herkese iyi gelecek ve iyi hissettirecek ürünleri mağazalarımızda sunuyoruz. Müşterilerimiz artık daha sağlıklı ve rahat hissettikleri yaşamın kapılarını aralamaya başladı. Yapılan araştırmalar ve sektör verileri de gösteriyor ki şehir hayatının yüksek temposunda spor giyinmek kişileri iyi hissettiriyor. Özellikle son yıllarda alışveriş tercihlerinde ‘rahat’ hissetmek kilit rol oynuyor. Spor yapma bilinciyle öne çıkan bu giyim kodları bizim bu konudaki kaslarımızı daha iyi kullanmamızı sağladı ve spor giyimin yenilikçi destinasyonu olduk." diye konuştu.

"BOYNER DYNAMİC TEAM" İLE AKTİF YAŞAMI TEŞVİK EDİYORUZ

Hayatın her anında aktif yaşamı çok önemsediklerini söyleyen Çamurdan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Aktif yaşamı desteklemek üzere hayata geçirdiğimiz ve 200’e yakın üyeden oluşan Boyner Dynamic Team koşu takımımız ile kaptanlar eşliğinde her hafta koşu etkinlikleri düzenliyoruz. Her ay bir Milli Atlet ya da farklı alanlarda uzmanlaşmış Master Trainer’lar bize eşlik ediyor. 2023’te de Dynamic Team ile koşularımıza devam edeceğiz. Boyner Dynamic mağazalarımızla da fonksiyonel ve performansa dayalı markaları ve ürünleri bir arada sunarak aktif yaşamı odağımıza alacağız."


Boyner Dynamic, performans sporlarını öne çıkaran konsept sunuyor ve 4000’den fazla ürün ile 50’yi aşkın marka yer alıyor. Koşudan basketbol ve futbola, atletizmden motor sporlarına, salon sporlarından outdoor aktivitelere kadar farklı koleksiyonları ve tamamlayıcı aksesuarları Boyner Dynamic’te yer alıyor. Playstation alanı ve Sanal Gerçeklik meraklıları için VR odası olan mağazada oyun, eğlence ve spor trendleri bir arada sunuluyor.