Geri Dön
Ekonomi Litum, ‘iş hizmetleri’ kategorisinde ‘dünyanın en inovatif şirketleri’ arasında yer aldı

Litum, ‘iş hizmetleri’ kategorisinde ‘dünyanın en inovatif şirketleri’ arasında yer aldı

Hem sağlık sektöründe hem de endüstriyel alanlarda donanım, yazılım ve sistem entegrasyonu hizmetleri sunan Litum, Fast Company’nin ‘İş Hizmetleri’ kategorisinde ‘Dünyanın En İnovatif Şirketleri 2024’ listesine girdi. Konuyla ilgili olarak Litum Kurucu Ortağı ve CEO’su Özgür Ülkü, “20’nci yılımızı kutlarken, Fast Company tarafından dünya devleriyle birlikte tanınmaktan onur duyuyoruz. Bu gelişme, ekibimizin yıllardır verdiği emeğin bir sonucu. Türkiye'den bu listeye girmeye hak kazanan nadir şirketlerden biri olarak, ülkemizi küresel arenada temsil etmeye ve her gün daha yenilikçi çözümler üreterek insanların hayatını iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Litum, ‘iş hizmetleri’ kategorisinde ‘dünyanın en inovatif şirketleri’ arasında yer aldı

Fast Company’nin ‘İş Hizmetleri’ alanında ‘Dünyanın En İnovatif Şirketleri 2024’ isimli listesinde yer almalarını sağlayan unsurlara değinen Ülkü, “Bu başarının temelinde forklift güvenliğini artıran çözümlerimiz yer alıyor. Bunun yanı sıra, yarı otomatik navigasyon ve ürün toplama sistemleri gibi yenilikçi uygulamalarımızın çalışanların güvenliğini ve işyerlerinin verimliliğini önemli ölçüde optimize etmesi de bu temele katkıda bulunuyor. Gerçek zamanlı konum sistemleri (RTLS) alanındaki yeniliklerimizle dikkat çekerken sağlık sektöründen üretim alanına kadar geniş bir yelpazede sunduğumuz çözümlerle endüstrileri dönüştürüyoruz” diye konuştu.

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İNŞA ETMEYE KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ülkü, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı:

Yapay zeka ve makine öğrenmesini kullanarak RTLS verilerini etkili çözümlerimizle bir araya getiriyoruz. Böylece, iş yerlerinin optimizasyonu ve iş sürekliliği konularında da öncü bir rol oynuyoruz. Performansımızın adeta bir ödülü niteliğindeki başarımızın rüzgarıyla da gelecek dönemde, konum tabanlı nesnelerin interneti (IoT) çözümlerimiz aracılığıyla iş yerlerinin güvenliğini ve verimliliğini artırıp sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”