Geri Dön
Gündem Ali Erbaş: Yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar çalışacağız

Ali Erbaş: Yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar çalışacağız

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) 48 yıl önce iyilik hareketi olarak kurulduğunu belirterek, "Logomuzda da yazdığı gibi yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar çalışacağız" dedi.

Ali Erbaş: Yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar çalışacağız

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 'TDV İyilik Buluşmaları'na çevrim içi katıldı. TDV Genel Müdürü İzani Turan ile İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş da programa katıldı. Erbaş, TDV'nin 48 yıl önce iyilik hareketi olarak kurulduğunu belirterek, "Logomuzda da yazdığı gibi yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar çalışacağız. Ve biliyoruz ki dünyayı iyilik değiştirecektir, bu açıdan iyilik buluşmaları bizi bir araya getiren, birliğimizi, dirliğimizi, gücümüzü ortaya koyan buluşmalardır" dedi.

Din görevlilerinin depremde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfımızın yüzünü ak edecek, her yerde iftiharla konuşabileceğimiz harika hikayelerin kahramanları oldunuz, destanlar yazdınız, sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. Uzak demediniz, kar kıyamet demediniz ilk günden itibaren kiminiz Hatay'da, Kahramanmaraş'ta, kiminiz Adıyaman'da, Malatya'da ve diğer yerlerde ülkemizin her yerinden gelen hocalarımız oldu. Gittiğimiz yerlerde hocalarımızın nasıl canhıraş, büyük bir gayretle çalıştıklarını gördük, bu mutluluğu bize yaşattınız" diye konuştu.