Geri Dön
Gündem Eskişehir'de ekskavatöre çarpan kamyonetteki baba-kız öldü

Eskişehir'de ekskavatöre çarpan kamyonetteki baba-kız öldü

Eskişehir'de park halindeki ekskavatöre çarpan kamyonetteki sürücü Mustafa Yücel (40) ile kızı Nisa Yücel (8) hayatını kaybetti; eşi Firdevs (39) ile diğer kızları Sena Yücel (8) yaralandı.

Eskişehir'de ekskavatöre çarpan kamyonetteki baba-kız öldü

 

Kaza, dün Mihalıççık ilçesi Karageyikli Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Yücel'in kullandığı 26 UC 793 plakalı kamyonet, park halindeki ekskavatöre arkadan çarptı. Kazada sürücü Yücel ile kızı Nisa Yücel hayatını kaybetti; eşi Firdevs ile diğer kızları Sena Yücel yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazeler ise Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

DANA DİLİYLE PROFESÖRÜ TEHDİT ETMİŞTİ

Bu arada, kazada yaşamını yitiren Mustafa Yücel, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ofisinin önüne dana dili bırakarak tehdit ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada, ‘tehdit’ suçundan 4,5 yıl ‘ısrarlı takip’ suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 5,5 yıl hapse çarptırılmıştı.



BABA- KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de kullandığı kamyonetle park halindeki ekskavatöre çarpan Mustafa Yücel ile kızı Nisa Yücel’in cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Odunpazarı ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’ne götürüldü. Baba ve kızı için Yenidoğan Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye kazada yaralanan ve hastaneden taburcu edilen Mustafa Yücel’in eşi Firdevs Yücel ile ailenin yakınları katıldı. Mustafa Yücel ve kızı Nisa Yücel, namazın ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.