Geri Dön
Gündem Hamile annesini 15 yerinden bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Hamile annesini 15 yerinden bıçaklayan şüpheli tutuklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 6 aylık hamile annesi Esra Y.'yi 15 yerinden bıçaklayıp, karnındaki bebeğin ölümüne neden olan Yusuf A.’nın (18) emniyetteki ifadesinde annesinin kendisini dışladığı için tartıştığı ve sonrasında yaşananları hatırlamadığını söylediği öğrenildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf A. tutuklandı. Hastanede tedavisine devam edilen ve durumu ağır olan Esra Y.'nin ise sol bileği ile karın bölgesinde derin kesikler bulunduğu öğrenildi.

Hamile annesini 15 yerinden bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Olay, dün akşam saatlerinde Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde meydana geldi. 6 aylık hamile Esra Y., iddiaya göre ilk eşinden olan oğlu Y.A. ile tartıştı. Çıkan kavgada Y.A., bıçakla annesine saldırdı. Çığlık çığlığa yardım isteyen Esra Y., aldığı bıçak darbeleri nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı. Yardım çığlıklarını duyan mahallelinin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, suç aleti ile evde bulunan Y.A.'yı gözaltına aldı. Sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Esra Y.'nin 15 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Bebeğini de kaybeden Esra Y.'nin ameliyata alındığı öğrenildi. Esra Y.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

EVİ TERK EDEN Y.A.'YI ÜVEY BABASI ANNESİYLE KONUŞMASI İÇİN ÇAĞIRMIŞ

Emniyetteki ifadesinin ardından Y.A., bugün sevk edildiği adliyede nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince  tutuklandı. Sürekli annesi ile tartıştığı belirtilen Y.A.'nın son olarak 2 ay önce evi terk ettiği, olay günü kadının eşi tarafından çağrıldığı, konuşma sırasında çıkan tartışmada  annesine bıçakla saldırdığı öğrenildi.

ANNESİNİ SOL BİLEK VE KARIN BÖLGESİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yusuf A. (18), cezaevine gönderildi. Yusuf A.'nın annesi Esra Y.'yi (35) sol bileği ile karın bölgesinden derin kesikler oluşacak şekilde bıçakladığı öğrenildi. Olay sonrası suç aletini evin giriş kapısının bulunduğu yere atan Yusuf A'nın bir süre sonra sokakta polis ekipleri tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Esra Y.'nin hastanede tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

İFADESİNDE ANNESİ TARAFINDAN DIŞLANDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Bu arada Yusuf A.'nın emniyette verdiği ifadesi öğrenildi. Yusuf A.'nın ifadesinde annesinin kendisini dışladığını ve bu nedenle sık sık tartıştıklarını söylediği öğrenildi. İfadesinde olay günü de yine bu sebeple tartışlarını söylediği öğrenilen Yusuf A.'nın, tartışma sonra yaşanan olayları ise hatırlamadığını söylediği ortaya çıktı.