Geri Dön
Gündem İstanbul'da yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı

İstanbul'da yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı

Yeni yıla saatler kala Taksim İstiklal Caddesi'nde, Beşiktaş Ortaköy'de hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taksim Meydanı ve çevresine, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları kuruldu. Yılbaşı tedbirleri için Gezi Parkı'na konuşlandırılan mobil KGYS aracından Taksim, kameralarla takip ediliyor. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yılbaşı nedeniyle yoğunluk oluştu.

Taksim'de yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi'nde hareketlilik oluştu. Yılbaşını İstiklal Caddesinde geçirmek isteyenler, yoğunluğa neden oldu.

Polis ekipleri, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, metrodan çıkanlara ve caddeye gelenlere üst ve çanta araması yaptı.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde çok sayıda sivil ve resmi polis ekipleri, olumsuzluklara karşı önlem aldı.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'na bağlı ekipler de Taksim Meydanı'nda denetim yaptı.


İSTANBUL'DA YILBAŞI KUTLAMALARINA KAMERALI TAKİP

Yeni yıla Taksim'de girmek isteyenlerin güvenliğini sağlamak için Taksim Meydanı İstiklal Caddesi ve çevresinde önlemler alınmaya başlandı.

Cumhuriyet Anıtı'nın etrafına polis bariyerleri yerleştirildi.

Gezi Parkı'na konuşlandırılan mobil araç içindeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ekipleri tarafından Taksim Meydanı ve çevresine kameralar yerleştirildi.

Gece boyunca Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Beşiktaş, Kadıköy ağırlıklı olmak üzere 2 bin 500 nokta, 15 bin kamera ile izlenecek.

İzleme neticesinde şüpheli görülen kişiler ve olayların sahada bulunan ekiplere iletilerek anında müdahale edileceği öğrenildi.




ORTAKÖY'DE YILBAŞI KUTLAMALARI ÖNCESİ YOĞUNLUK

Yılbaşı kutlamaları için İstanbul'un birçok noktasında süren hazırlıklar devam ederken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ortaköy'de de yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Vatandaşlar Ortaköy Meydanı'nda yoğunluk oluşturdu. Birçok kişi, İstanbul Boğazı manzarasında fotoğraf çekerek yılın son gününden anılar bıraktı. Sokak müzisyenlerine ise yoğun ilgi gösterildi.

"KUTLAMALAR VE HAVAİ FİŞEKLER OLACAK"

Yılbaşını Ortaköy'de kutlayacak olan Halil Doğan, "Dayım geldi Mardin'den. Burada güzel bir atmosfer olacak. Yeni yıl için kutlamalar ve havai fişekler olacak. İnşallah 2024 ülkemiz ve hepimiz için güzel geçer" dedi.


BEYOĞLU'NDA ATLI POLİSLERLE YILBAŞI DENETİMİ

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, yılbaşı öncesinde alınan tedbirler kapsamında, atlı polisler ve polis köpekleri de görevlendirildi.

İstiklal Caddesi'nde atlı polislere ve polis köpeklerine, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Görenler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.


 

KADIKÖY'DE YILBAŞI YOĞUNLUĞU 

Yılbaşı nedeniyle Kadıköy Meydan ve Bağdat Caddesi'nde yoğunluk oluştu.

Polis ekipleri, cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı.

Boğa heykeli çevresine gelen vatandaşlar, yılbaşı için hazırlanan ışıklandırmalar ve bina süslemelerine ilgi gösterdi.