Kayseri'de otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı
Kayseri-Malatya yolunda, otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Kayseri- Malatya yolunun 60'ıncı kilometresi Kamber mevkinde meydana geldi. O.G. yönetimindeki 02 AAS 719 plakalı yolcu otobüsü ile E.K. idaresindeki 19 AE 823 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile yanında bulunan 1 yolcu hayatını kaybederken otobüsteki 20 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri AFAD yardımıyla yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı. Jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi otopsileri yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CENAZELER ÇORUM VE ADIYAMAN'A GÖTÜRÜLDÜ
Kayseri-Malatya yolunda otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Enver Külük (32) ve Salih Bozkurt'un (24) cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Salih Bozkurt'un cenazesi memleketi Çorum'a, Enver Külük'ün ise Adıyaman'a götürüldü. Külük ve Bozkurt'un, Adıyaman'dan Ankara'ya otomobillerini tamir ettirmek için yola çıktıkları öğrenildi.
Öte yandan yolcu otobüsündeki 20 yaralıdan 16'sının taburcu edildiği, 4'ünün ise tedavisinin devam ettiği bildirildi. Otobüs şoförü O.G.'nin ise hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.







