Geri Dön
Gündem Kazada anne ve kızı yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı

Kazada anne ve kızı yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı

Çorum'da, minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden Nazlı Baskın (32) ile kızı Eylül Baskın (14) hayatını kaybetti, diğer kızı Elif Baskın (9) ile 2 kişi yaralandı.

Kazada anne ve kızı yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı

Kaza, dün akşam Çorum İskilip kara yolu Kızılırmak Köprüsü’nde meydana geldi. Nazlı Baskın idaresindeki 19 ACH 106 plakalı otomobil ile Ahmet Altunaya'nın (37) kullandığı 19 DE 280 plakalı minibüs, Çorum-İskilip kara yolu Kızılırmak Köprüsü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücülerle, araçlarda bulunan Eylül Baskın, Elif Baskın ve İsmail Başar (40) yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Nazlı Baskın ile kızı Eylül Baskın, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan Elif Baskın'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Çorum'da kazada hayatını kaybeden Nazlı Baskın ile kızı Eylül Baskın'ın cenazeleri hastane morgundan alınarak İskilip ilçesi Ulu Camii’ne getirildi.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası anne ve kızı, gözyaşları arasında Hacı Karani Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, parti yöneticileri, Baskın ailesi ile yakınları katıldı.