Geri Dön
Gündem Otomobilden havaya ateş açıldı, penceredeki kadın vuruldu

Otomobilden havaya ateş açıldı, penceredeki kadın vuruldu

Adana'da otomobilden havaya ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Hayriye A. (62) gözünden yaralandı.

Otomobilden havaya ateş açıldı, penceredeki kadın vuruldu

Olay, gece yarısı Yüreğir ilçesi, Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobil ile sokakta ilerleyen kimliği belirsiz kişiler, araç içinden av tüfeğiyle havaya ateş açmaya başladı. Bu sırada silah seslerini duyup, pencereden dışarıya baktığı öne sürülen Hayriye A., çıkan saçmalarla gözünden yaralandı. Hayriye A. yakınları tarafından Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hayriye A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Adana'da otomobilden havaya ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesiyle yaralanıp, Adana Şehir ve Eğitim Hastanesi'ne kaldırılan Hayriye Aten'in (60) gözünde 13 milimetre çapında saçma olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


'ÇOK AĞRISI VAR'

Eşinin yaralandığı olayı anlatan Sait Aten (62), "Gece yarısı televizyon izliyorduk. O sırada dışarıdan aralıklı olarak silah sesleri geldi. Eşim de pencereyi açıp, dışarı baktı. Sonra birden 'Vuruldum' diye bağırdı. Yanına gittiğimde eliyle gözünü tutuyordu, her yer kan içindeydi. Önce ambulansı aradık ancak kanaması fazla olunca otomobille hastaneye götürdük. Şu anda çok ağrısı var ve ameliyata alınmasını bekliyoruz. Burada havaya çok ateş açıyorlar" diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin, şüphelilerin kimliğinin belirlenip yakalanmaları için çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Öte yandan 2 gün önce de aynı mahallede 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı başka bir silahlı kavga yaşanmıştı.

 

Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)