Geri Dön
Gündem Tartıştığı eşini ve oğlunu öldürdü

Tartıştığı eşini ve oğlunu öldürdü

Kocaeli'de Bahri Göksu, tartıştığı eşi Kezban Göksu'yu tabanca ile öldürdü, araya giren oğlu Salih Göksu'yu (32) da ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan Salih Göksu, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bahri Göksu'nun (58) intihar ettiği ortaya çıktı. Kaçan Bahri Göksu'nun olayın yaşandığı sitenin başka blokundaki evinde tabanca ile başına ateş ettiği belirlendi.

 Olay, sabah saatlerinde Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 528. Sokak'taki bir sitede meydana geldi. Bahri Göksu ile eşi Kezban Göksu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan kavgada Bahri Göksu, eşi ile araya giren oğlu Salih Göksu'ya tabanca ile peş peşe ateş açıp, kaçtı. Kezban Göksu olay yerinde hayatını kaybetti, Salih Göksu ağır yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Salih Göksu Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

ÖLÜ BULUNDU

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde eşi Kezban Göksu'yu tabanca ile öldürüp, araya giren oğlu Salih Göksu'yu da ağır yaralayan Bahri Göksu'nun (58) intihar ettiği ortaya çıktı. Kaçan Bahri Göksu'nun olayın yaşandığı sitenin başka blokundaki evinde tabanca ile başına ateş ettiği belirlendi. Eşi ile boşanma aşamasında olan ve ayrı yaşayan Göksu'nun cansız bedenini, polis ekipleri buldu. Bahri Göksu'nun sabah saatlerinde aynı sitede yaşayan oğlunun evine gittiği, ardından burada çıkan tartışmada Kezban Göksu ile Salih Göksu'yu vurduğu belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Kezban ve Bahri Göksu'nun cenazeleri morga kaldırıldı.


YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Bahri Göksu'nun tabancayla açtığı ateş sonucu eşi Kezban Göksu hayatını kaybederken, oğlu Salih Göksu ise yaralandı. Ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan Salih Göksu, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.