Geri Dön
Gündem Uber, 2022’nin en iyi taksi şoförlerini belirledi

Uber, 2022’nin en iyi taksi şoförlerini belirledi

2022 yılı Ocak ayından itibaren 30 bin taksi sürücüsünün kullandığı Uber, yıl boyunca ortaya koydukları yüksek performans ve üstün hizmet kalitesi ile öne çıkan sürücülerini açıkladı.

Uber, 2022’nin en iyi taksi şoförlerini belirledi

Uber, en çok beş yıldızlı yolculuk gerçekleştiren sürücüden, yoğun saatlerde en çok yolculuk tamamlayan sürücüye kadar birçok farklı kategori için alanının en iyilerini sürücü yorumları ile birlikte paylaştı.

“TAKSİ SEKTÖRÜ İLE İŞ BİRLİĞİMİZE DEVAM ETMEYE KARARLIYIZ” 

Uber’in 2022 yılında Türkiye’de Uber Taksi ile çok iyi bir büyüme ivmesi yakaladığını ifade eden Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “2022 yılında elde ettiğimiz başarı, Uber uygulaması ile kaliteli hizmet sağlayan sürücüler sayesinde gerçekleşiyor. Uber Taksi sürücülerini 2023 yılında da desteklemeye ve taksi sektörü ile iş birliğimize devam etmeye kararlıyız” dedi. 

2022 yılının “en çok yolculuk tamamlayan sürücü” kategorisinin lideri Ahmet Cingöz, Uber uygulamasını kullanan müşteri profili ile daha iyi bir taksi deneyimi yaşadığını, Uber ile kazançlarını artırabildiğini ve her fırsatta uygulamayı kullanmaya devam edeceğini ifade etti.   

Trafiğin en yoğun saatlerinde gerçekleştirdiği yolculuklar ile öne çıkan Burhan Aslantürk ise yoğun saatlerde en çok yolculuk tamamlayan lider sürücü oldu. Uber uygulamasını kullanan yolcuların özellikle yoğun saatlerde çağrı iptal oranlarının düşük olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslantürk, Uber’in İstanbul’a özel yeni geliştirdiği ve birden fazla çağrıyı aynı anda görüntüleyerek konuma en uygun olanı seçme fırsatı sunan Uber Yolculuk Radarı özelliği ile yolculuk deneyimlerinin daha da iyileştiğini belirtti. 

Uber uygulamasını kullanan yolcuların değerlendirmesi sonucu aldığı beş yıldızlı puanlar ile lider olan Soner Yücel, en çok beş yıldız alan sürücü oldu. Soner Bey, keyfi yolculuk iptali, yolculuk öncesi yolcu ile yapılan ücret pazarlığı, taksimetre ücreti dışında ek ücret talep etme gibi herhangi bir uygunsuz davranışta bulunmadan müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile bu sonucu elde ettiğini ifade etti. 

Uber Taksi ile tamamladığı yolculuklar neticesinde yıl boyunca yolculardan en çok sayıda bahşiş alan Fatih Ulu da “Uber platformunu kullanan müşteri profili, kaliteli taksi deneyiminin karşılığını veriyor” dedi. 

2022 yılı boyunca turistler ile en çok yolculuk tamamlayan Hayri Ercan, Uber uygulaması ile uzun süredir çalışarak en deneyimli sürücü kategorisinde öne çıkan Nejdet Karakaya ve Siyah Taksi ile Uber Taksi kalite standartları ile uyumlu en çok yolculuk tamamlayan Kerim Ünlü ortak bir dil ile Uber uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Uber platformunun sürücülere sunduğu teknolojik avantajların hayatlarını fazlasıyla kolaylaştırdığını vurguladı.