Geri Dön
Gündem Uber Taksi, deprem bölgesi Hatay’da hizmete girdi

Uber Taksi, deprem bölgesi Hatay’da hizmete girdi

Global teknoloji platformu Uber, Hatay’daki şehir içi ulaşıma, taksi esnafına ve bölgedeki yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla hizmete başladı.

Uber Taksi, deprem bölgesi Hatay’da hizmete girdi

Uber, deprem bölgesine destek olmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Tüm Uber kullanıcıları 18 Nisan 2023 itibariyle Hatay’da Uber uygulaması üzerinden Uber Taksi çağırabilecekler. Taksi sürücüleri uygulama üzerinden gerçekleşen yolculuklar için Uber’e herhangi bir hizmet bedeli ödemeyecek.

HATAY’DA TAKSİLERDEN HİZMET BEDELİ ALINMAYACAK

Uber Türkiye, İsrail, Malta CEO’su Neyran Bahadırlı, “Deprem bölgesini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalara devam ediyoruz. Hatay’daki şehir içi ulaşıma ve deprem sonrası yardım çalışmalarına teknolojimiz ile katkı sağlamak amacıyla Hatay’da taksilerden hizmet bedeli almadan faaliyetlerimizi başlatıyoruz” dedi.

Uber, bölgedeki ulaşıma katkı sağlamak ve yardım çalışmalarını desteklemek için tüm kullanıcılarına yalnızca Hatay’da geçerli 70 TL’ye kadar bir (1) adet ücretsiz Uber Taksi yolculuğu hediye ediyor. Hatay’daki tüm Uber kullanıcıları MERHABAHATAY kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecek.