Geri Dön
Kültür&Sanat Akbatı, 12’nci yılını eylül ayı etkinlikleriyle kutlayacak

Akbatı, 12’nci yılını eylül ayı etkinlikleriyle kutlayacak

Akbatı, eylül ayı boyunca gerçekleştireceği ‘7'den 77'ye Resim Müzayedesi’, ‘Yol Project’ konseri ve çocuk tiyatroları etkinlikleriyle 12’nci yıl dönümünü ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak.

Akbatı, 12’nci yılını eylül ayı etkinlikleriyle kutlayacak

Akbatı, 12’nci yıl dönümünü eylül ayı boyunca sürecek etkinlikleri ile misafirleriyle bir arada kutlayacak. Bu kapsamda 4 yaş üzeri çocuklar için tiyatro gösterimleri düzenlenecek. Gösterimler, 9 Eylül Cumartesi günü saat 13:00-15:00 arasında ‘Köpekler Bale Yapmaz’ oyunu ile başlayacak, ardından 10 Eylül Pazar günü saat 13:00-15:00’da ‘Macera Ormanı’ interaktif tiyatro gösterimi ile son bulacak. 

YOL PROJECT KONSERİ 

Akbatı, 12’nci yıl dönümünde misafirlerine müzik keyfini Yol Project ile yaşatacak. Konser 16 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da Akbatı zemin kat havuz önünde gerçekleşecek. 

EL YAPIMI TASARIM ÜRÜNLER 

Farklı konseptte markalar, 18-24 Eylül tarihleri arasında hazırladıkları el yapımı tasarım ürünleri ile Artisan Akbatı’da yer alarak, ziyaretçileriyle buluşacak. 

‘7’DEN 77’YE RESİM MÜZAYEDESİ’ 

Sessiz Müzayede’den Yuliya Ergene ve Rahmi Çöğendez yönetimi ile Akbatı ziyaretçileri sanatın köklü tarihine ‘7’den 77’ye Resim Müzayedesi’ ile yolculuk yapacaklar. 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde saat 16:00’da Akbatı zemin kat havuz önünde gerçekleşecek olan müzayede de birçok farklı ressamın eserleri ziyaretçiler ile buluşurken aynı zamanda müzayede canlı bir şekilde yayınlanacak. 

Ayrıca eylül ayı boyunca Akbatı, Instagram hesabından çarşamba günü yapılacak ‘Çarşamba Sürprizi’ çekiliş serisinde 12’nci yıl vesilesiyle özel hediyeler verecek.