Geri Dön
Kültür&Sanat Akbatı'da yeni yıla özel etkinlikler

Akbatı'da yeni yıla özel etkinlikler

Akbatı, 2023 senesine girilmesine sayılı günler kala, ziyaretçilerine rengarenk süsler ve çeşitli etkinlikler sunacak. Yılbaşında hediye alternatifleri de ziyaretçilerle buluşturulacak. Yılbaşı Pazarı’na eşlik edecek kortejle en uzun gece 21 Aralık'a özel hediyeler de sahiplerini bulacak.

Akbatı'da yeni yıla özel etkinlikler

Yaşam Akademisi'nde ise astrolog Hande Kazanova, 29 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te zemin katta bulunan Restoranlar Sokağı girişinde söyleşi verecek.

YILBAŞI PAZARI RENGARENK

Akbatı Yılbaşı Pazarı, 19 Aralık itibarıyla başlayacak ve çeşitli markalar, yeni yılı yansıtan hediyeliklerini misafirlerin beğenisine sunacak. Oyuncaktan lezzetli yılbaşı çikolatalarına, dekorasyon ve tasarım ürünlerinden aksesuarlara kadar çeşitli kategorilerdeki birçok hediyelik Akbatı Yılbaşı Pazarı’nda misafirlerle buluşacak. 24 Aralık Cumartesi günü özel repertuvarıyla yılbaşı korteji Akbatı misafirlerine renkli anlar yaşatacak.

EN UZUN GECEDE HEDİYELER DAĞITILACAK

En uzun gece 21 Aralık'a özel etkinlikte ise "Çevir Kazan" oyunuyla Akbatı misafirleri çeşitli hediyeler kazanabilecek. Akbatı mobil uygulaması kullanıcıları ise saat 12.00 itibarıyla Akbatı -1'inci katta yer alacak standa gelip çarkı çevirerek sürpriz hediyelerden birini kazanacak.