Geri Dön
Kültür&Sanat Akmerkez'de yılbaşı için 'alışveriş şenliği'

Akmerkez'de yılbaşı için 'alışveriş şenliği'

Yeni yıla sayılı günler kala Akmerkez, Alışveriş Şenliği’nde yeniden misafirleriyle buluşuyor. Ev dekorasyonundan giyime, aksesuardan çocuk ürünlerine kadar birçok özel ürünün yer aldığı etkinlik, 30 Aralık’a kadar devam edecek.

Akmerkez'de yılbaşı için 'alışveriş şenliği'

Birçok markayı bir araya toplayan Akmerkez Alışveriş Şenliği, tasarım tutkunları için kapılarını yeniden açıyor. Etkinlik kapsamında Akmerkez misafirlerinin beğenisine sunulacak ürünler arasında; tasarım takılar, ev dekorasyonu ve tekstili, seramik ürünler, bebek ve çocuk ürünleri, yılbaşı koleksiyonları ile birbirinden özel tasarımlar yer alıyor.

MÜZİK VE EĞLENCE ŞÖLENİ 

Etkinlik alanında misafirler ile buluşacak Akmerkez Alışveriş Şenliği’ne 24, 25 ve 30 Aralık tarihlerinde müzik ve eğlence şöleniyle Niks Kar Korteji eşlik edecek. Ayrıca misafirler, 31 Aralık tarihlerine kadar Akmerkez mağazalarından yapacakları 500 TL ve üzeri tutardaki alışverişlerde saat 13.00 itibarıyla hediye paketleme hizmetinden de yararlanabiliyor.

Akmerkez Easypoint ise 31 Aralık tarihine kadar misafirlere kolay bir alışveriş imkanı sunuyor. Akmerkez misafirleri bin 500 TL üzeri yılbaşı alışverişlerinde eve teslim fırsatından yararlanacak.