Geri Dön
Kurumsal Uber, sarı taksiden büyük taksi segmentlerine dönüşüm için araç alım desteğini başlatıyor

Uber, sarı taksiden büyük taksi segmentlerine dönüşüm için araç alım desteğini başlatıyor

Uber, sarıdan siyah taksiye geçiş ve sarı-siyah geniş taksi segmentlerine dönüşüm yapmak isteyenler için hazırladığı destek kampanyası ile, 8+1 ticari minivan araç alımına yönelik avantajlar sunduğunu duyurdu.

Uber, sarı taksiden büyük taksi segmentlerine dönüşüm için araç alım desteğini başlatıyor

Global teknoloji platformu Uber, Türkiye'de ticari taksi plaka ile faaliyet gösteren siyah taksi ve UKOME’nin düzenlemelerine göre minibüsten veya taksi dolmuşlardan taksiye dönüşen yeni sarı-siyah geniş taksi geçişlerini, araç alımına yönelik sağladığı avantajlar ile destekleyerek dönüşüme katkı sağlamayı amaçlayan yeni bir kampanya duyurdu.

BAŞVURULARIN EYLÜL AYINA KADAR TAMAMLANMASI GEREKİYOR

Konu ile ilgili Uber Türkiye CEO’su Neyran Bahadırlı, "İstanbul’da siyah taksi ve sarı-siyah geniş taksi geçişlerini destekleyebileceğimiz ve sektöre katkıda bulunabileceğimiz tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Uber’in 8+1 ticari minivan araç alımı yapmak isteyen taksici iş ortaklarına özel sunduğu araç alım desteği kampanyası ile birlikte, siyah taksi ve sarı-siyah geniş taksi dönüşümünü destekleyerek, grup ve aile kullanımına uygun minivan taksiler ile daha geniş ve konforlu yolculuk seçeneklerini arttırmayı hedefliyoruz. Araç alım desteği kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, Uber Sürücü Destek Merkezi’ni ziyaret edebilir veya Uber uygulamasında bulunan yardım bölümünden iletişime geçebilirler. Siyah taksi ve sarı-siyah geniş taksi geçişi yapmak isteyenler için Uber'in sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin başvurularını Eylül ayına kadar tamamlaması gerekiyor” diye konuştu