Geri Dön
Politika AK Partili Turan: EYT'yi salı günü genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz

AK Partili Turan: EYT'yi salı günü genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: Plan ve bütçe komisyonu EYT gündemiyle ilgili bugün çalışmalara başladı. Bugün komisyon çalışmalarının bitmesini öngörüyoruz. Nihayetinde tüm gündemin önüne alarak haftaya Salı genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz

AK Partili Turan: EYT'yi salı günü genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz

AK Partili Turan: Özgür bey her konuşmasının bitiminde '4 ay' dedi. Eğer kastı seçimse seçimlere 3,5 ay kaldı. Biz yarışmak istiyoruz; hizmette, yatırımda, dış politikada, ekonomide, her konuda. Karşımızda hala bir aday olmamasını ibretle karşılıyoruz. Lütfen adayınızı açıklayın da biz de heyecanla o adayla dışarıdan mı içeriden mi uzaydan mı yerden mi beraber yarışalım, omuz omuza mücadele edelim. Bu millet ne derse baş tacı diyelim. Özgür beyin ifadesiyle 4 ay sonra nereden kaldıysak yola devam ederiz.

Ak Partili Turan (HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Bektaş ile girilen ‘yarışma’ polemiği): Yarışalım beraber baş tacı, polemik yapalım baş tacı. ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen bir anlayışla yarışmak istemiyorum. ‘PKK sizi tükürüğüyle boğar’ diyen bir anlayışla yarışmak istemiyorum. Ben silahı referans alan bir parti söyleminin, mahkemenin kendisine ‘terörist’ dediği bir adamın referansına sahip olanlarla yarışmayı doğru bulmuyorum.