Geri Dön
Son Dakika Dinar'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Dinar'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Dinar'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Dinar'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 19 Mayıs coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Dinar'da Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Doğan Çakır'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Kutlamaların daha sonraki bölümüne Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcı vekili Hüseyin Kaçar, Garnizon Komutanı Üsteğmen Selim Küçük, İlçe Jandarma Komutanı Levent Keskin, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, Dinar TSO Başkanı Abdullah Bağırkan, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar ADD Başkanı Kenan Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Doğan Çakır'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiirleri okunması, folklor ekibinin gösterileri, oratoryo gösterileri, güreş ve jimnastik gösterileri sunuldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okullar ve kurumlar arası düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleri protokol tarafından verildi. Program resmigeçitle sona erdi.

FOTOĞRAFLI