Geri Dön
Spor Final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de

Final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.

Final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de

 

2-2’ sona eren ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in kazanması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, zorlu karşılaşmada “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunuyor. Misli üyeleri, Real Madrid ile Bayern Münih arasında oynanacak kritik karşılaşma için özel oranlarla daha fazla kazanıp, kazancını katlama imkanına sahip olacak. Ayrıca yalnızca Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile üyeler maçın coşkusunu birlikte yaşayabilecek. Detaylı istatistikler, yazar tahminleri, maçla ilgili son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası yine Misli’de olacak.

MİSLİ’DEN YENİ ÜYELERE 50 TL!

Misli, bu sezon da kampanyalarına devam ediyor. Misli’ye yeni üye olan herkes 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın. Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nın yer aldığı Misli’de UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde oynanacak Real Madrid - Bayern Münih maçının heyecanını daha fazla yaşayın!