Geri Dön
Spor P&G Türkiye CEO’su Tankut Turnaoğlu: 2024 tam bir spor senesi, olimpiyat senesi

P&G Türkiye CEO’su Tankut Turnaoğlu: 2024 tam bir spor senesi, olimpiyat senesi

P&G Türkiye CEO’su ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Her sene baktığımız önemli data var, kaç kişi oy vermiş. Bu seneki rakam 6 milyon. 2024 tam bir spor senesi, olimpiyat senesi. Olimpiyatlar ve paralimpik olimpiyatlarında uğur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

P&G Türkiye CEO’su Tankut Turnaoğlu: 2024 tam bir spor senesi, olimpiyat senesi

P&G Türkiye CEO’su ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en önemli spor organizasyonunun içinde olmaktan sonsuz mutluluk duyduklarını belirten Tankut Turnaoğlu, “Her sene baktığımız önemli data var, kaç kişi oy vermiş. Bu seneki rakam 6 milyon. Bu gittikçe yükseliyor. 2024 tam bir spor senesi, olimpiyat senesi. 48 sporcu ve annesini destekliyoruz. Olimpiyatlar ve paralimpik olimpiyatlarında uğur ve başarı getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Bütün farklı branşlara desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Turnaoğlu, “Biz pazarlama yatırımlarının her sene neredeyse yüzde 15’ini spora ayırıyoruz. Değişik sporları destekliyoruz, futbolu, Gillette ile, voleybolu Orkid ile. Eylül başında Boğaziçi Triatloan’u 3. defa yapacağız. Golfe Braun ve Venüs ile desteğimiz var” diyerek konuşmasını tamamladı.