Geri Dön
Spor TSYD İzmir Şubesi, Karşıyaka yönetimiyle buluştu

TSYD İzmir Şubesi, Karşıyaka yönetimiyle buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Ergin Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, yönetim kurulu üyesi İlker Akpınar ve basketbol şube yöneticisi Bülent Kural'la bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak Mavişehir’deki yeni kulüp idari binasındaki ziyarette Başkan Karataş'ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Çelebi, Genel Sekreter Caner Tok ve yönetim kurulu üyeleri Görkem Türkyılmaz, Tamer Sanverir, Sedat Buz, Okan Kara ile akreditasyon sorumlusu Nuran Gani de yer aldı.

TSYD İzmir Şubesi, Karşıyaka yönetimiyle buluştu

TSYD İzmir Şube Başkanı Ergin Karataş, ziyarette yaptığı konuşmada, "İzmir’de başta kulüplerimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya hazırız. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü ile anlamlı organizasyonlara imza atmak bizim için onur olur" dedi. Karataş, Karşıyaka'nın futbol takımına TFF 3'üncü Lig'deki şampiyonluk yarışında başarı da diledi.

Başkan İlker Ergüllü de yeni yönetimi tebrik ederek, "Spor basını ile her zaman iyi ilişkiler kurmak için özen gösteriyoruz. TSYD de bizim için çok önemli bir kuruluş. Bundan sonra hep ortak projelere imza atmak yönetim ve kulüp olarak bizi çok mutlu eder" ifadelerini kullandı.