'Katili üzerinde kan var'
Sultangazi'deki vahşetin altından 'karşılıksız aşk' çıktı
21.02.2012 14:22



'Katili üzerinde kan var'
Sultangazi'de 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler'i bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Gökhan U. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, 5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi Nilüfer Aygüler, Sultangazi Orhangazi Caddesi Sultankent Sitesi 12'nci Blok 5 numarada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı.

İki hafta önce çalıştığı özel güvenlik firmasından ayrılan Nilüfer Aygüler, önceki sabah herkesin işe gitmesiyle evde yalnız kaldı. Ablasının telefonlara bakmaması üzerine soluğu evde alan Ercan Aygüler, holde ablasını kanlar içinde bulunca sinir krizleri geçirdi. Boğazı kesilen ve vücudunun 4 yerinde bıçak darbesi bulunan Nilüfer Aygüler'in katilini yakalamak için cinayet masası dedektifleri harekete geçti. Kapının zorlanmamasından yola çıkan dedektifler, öncelikle komşularını sorguladı. Aynı apartmanın 2 üst katında oturan ve tekstil işiyle uğraşan 25 yaşındaki Gökhan U.'nnun da ifadesi alındı. Çelişkili ifadeler veren Gökhan U. bir süre sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. Nilüfer Aygüler'in boşanmasından sonra ondan hoşlanmaya başladığını söyleyen Gökhan U. ilk sorgusunda "Evde kimsenin bulunmadığını biliyordum.

Zili çaldım. Kapıyı açtı. İçeriye girdim. Ona aşık olduğumu söyledim. Bana yüz vermedi ve beni istemediğini söyledi. ben de başkasına yar olmaması için onu öldürdüm" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gökhan U. Gaziosmapaşa Adliyesi’ne sevk edildi.


Mehmet AKTARAN-İSTANBUL DHA
 
 
 
 








 

EMNİYET ÖNÜNDE ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ
GÖLBAŞI'NDA BETON MİKSERİ DEVRİLDİ: 1
EVE YILDIRIM DÜŞTÜ
ÖLDÜRDÜĞÜ GARSONUN PARASIYLA NİŞANLIS
ADIYAMAN'DA, 1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KENE
BAŞBAKAN ERDOĞAN: KREDİ DERECELENDİRM
BUGSAŞSPOR - BANDIRMASPOR MAÇI FOTOĞR
POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE ŞÜPHELİ PAKET AL
POLİSE SALDIRANLAR SERBEST BIRAKILDI
MALATYA’DA KAZA: 1 ÖLÜ, 18 YARALI
.....................Son dakika haber BAŞLIKLARI....................