Geri Dön
Oyun Battlefield 5'i bekleyenlere kötü haber: Türkçe'yi unutun!

Battlefield 5'i bekleyenlere kötü haber: Türkçe'yi unutun!

Çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde kesinleşen Battlefield 5 için Türkiye'deki oyunseverlere kötü bir haber geldi.

Battlefield 5'i bekleyenlere kötü haber: Türkçe'yi unutun!

Battlefield 5, önceki oyunun aksine maalesef Türkçe dil desteğiyle gelmiyor. Dağıtımcı EA DICE’ın bu geri adımı atmasının nedeni henüz bilinmese de, doğrulama sağlandığında açıklama da ortaya çıkacak. Peki Battlefield 5'ten ne bekliyoruz?

Artık Multiplayer karakterlerimizi kostüm, üniforma, yüz, ırk, savaş boyaları ve daha birçok seçenek üzerinden özelleştirebileceğiz. Diğer yandan, oyunun standart sınıfları seviye atlamanızla çok daha derinleşecek. Yani her Battlefield oyuncusunun artık kendine göre bir oyun düzeni olacak.

Kozmetik tarafındaki yenilikler sadece askerlerle sınırlı değil. Oyunda aynı zamanda, tüm silah ve araçlar özelleştirilebilir olacak.

İki yeni oyun modu gelecek ve bu oyun modlarından Grand Operation, Battle-Royale benzeri mekanikler sunacak. 64 oyunculuk bu mod, günlerce sürecek bir savaşa sahne olacak ve cephede ölümün dönüşü olmayacak. Hikaye desteği bulunacak bu oyun modu, dinamik yapısıyla türe yeni bir soluk getirecek. Oyuncuların ilgisi sürekli olarak ara sahneler ve sürekli değişen savaş bölgeleriyle yüksek tutulacak.