Geri Dön
Oyun PlayStation 4 için yolun sonu göründü

PlayStation 4 için yolun sonu göründü

Sony'nin bugüne dek 80 milyonu aşkın satan popüler oyun konsolu PlayStation 4 için yolun sonu göründü.

PlayStation 4 için yolun sonu göründü

Sony'nin PlayStation bölümünün patronu John Kodera, PlayStation sahiplerini üzecek bir gelişmeyi dünyayla paylaştı. Buna göre popüler oyun konsolu PlayStation 4 için yolun sonu yaklaştı. "PlayStation 4 yaşam döngüsünün sonuna yaklaşıyor" diyen Kodera, yakında yeni bir oyun konsolunun geleceğinin de sinyallerini verdi. Playstation 4 Pro ile birlikte gölgede kalan PlayStation 4'le ilgili yapılan bu açıklama, yıllardır oyun severlerin merakla beklediği PlayStation 5 dedikodularını da yeniden alevlendirdi.

Toplantı sırasında samimi açıklamalarına devam eden Kodera, Mart 2021 tarihinin altını özellikle çizdi. Bu tarihi PlayStation 4’ün “ayakta kalabileceği son tarih” olarak belirten Kodera, belki de PlayStation 5’in çıkış tarihinin ilk ipucunu da vermiş oldu.

Kodera’nın açıklamalarının yanı sıra GTA 5 ve NBA 2K serisinin yayıncısı Take-Two’nun CEO’su ise yeni nesil PlayStation konsolunun çıkış tarihi olarak 2020’yi işaret etmiş ve o yıl içerisinde yeni konsolun piyasaya çıkacağına inandığı dile getirmişti.