Geri Dön
Gündem İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları için etkinlik düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü yerleşkesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları için birtakım etkinlikler düzenledi. Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleşen etkinliklerde şehit çocukları gönüllerince eğlendi.

SEVİNÇLİYİZ AMA BURUKLUK DA VAR

Şehit eşi Şeyda Binici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günde İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürümüz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bu yüzden çok mutluyuz. Çocuklarımız adına çok sevinçliyiz ama aynı zamanda içimizde burukluk da var dedi.

ONLARLA BERABER ÇOK MUTLU OLDUK

Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürü Banu Ördek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ile beraber şehit ailelerimizin bize emaneti olan değerli eşleri, çocuklarıyla beraber güzel bir etkinlik yapmak istedik. Onları da mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü biz çok mutlu olduk onlarla beraber, güzel vakitler geçirdik ifadelerini kullandı.

ONLAR BİZE EMANET

Deniz Limanı Şube Müdürü Abdulkadir Gürbüz, Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda Türkiye'nin bayramını kutluyoruz. Bugün Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü olarak şehit çocuklarımıza bir etkinlik düzenlemek istedik. Onlara burada şube müdürlüğünün bahçesinde bir piknik organize ettik. Buradan da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı teknelerimizle şehit çocuklarımızla boğaz turu gerçekleştireceğiz. Onlar bize emanet. Onları mutlu ettiysek ne mutlu bize diye konuştu.