Sihirbazın gösterisi

Galatasaray, Barcelona maçı sonrası yoğun fikstür ve yolculukların ardından çıktığı Beşiktaş derbisinde, sihirbazı Kerem Aktürkoğlu’nun attığı iki golle güldü.

Süper Lig’in 29'uncu haftasında Beşiktaş’ı Nef Stadyumu’nda ağırlayan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Akıllar Barcelona maçında olur mu? sorusuna cevap ise 90 dakika tempoyu hiç düşürmeden oynanan harika futbol ile verildi.

KEREM - MOHAMED İŞ BİRLİĞİ

Maçın kilidini Kerem ve Mohamed açtı. Maç boyunca birbirlerine pozisyon hazırlayan ikili gollere de imzasını attı. Mohamed, Beşiktaş savunmasını maç boyunca zorlarken Kerem de iki iyi gol vuruşuyla maçın yıldızı oldu.

KONSANTRASYON

Ligde iddiası olmayan Galatasaray, Barcelona’da tur için avantajlı bir skor elde ettikten sonra bu maç için hem rotasyon hem de tempo konusunda çok ciddi soru işaretleri oluşmuştu. Fakat Torrent, Barcelona maçından farklı sadece 2 oyuncuya şans verdi. Gerek oyuncular gerekse teknik heyet maç boyunca gösterdikleri reaksiyonla derbiyi ne kadar istediklerini izleyenlere gösterdi.

SIRADA BARCELONA

Son iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’ın sıradaki hedefiyse Barcelona karşısında turu alıp yoluna çeyrek finalde devam etmek. Kolay olmayacağı kesin fakat özgüveni üst düzeyde futbolcularla ve tıklım tıklım tribünler önünde bu maçın oynanacağını düşündüğümüz zaman tünelin ucundaki ışık hiç uzakta durmuyor.