Geri Dön
Adana Adana'da vatandaşlar 'Birbirimize Candan Bağlıyız' sloganıyla kan bağışı yaptı

Adana'da vatandaşlar 'Birbirimize Candan Bağlıyız' sloganıyla kan bağışı yaptı

Adana'da vatandaşlar 'Birbirimize Candan Bağlıyız' sloganıyla kan bağışı yaptı

Adana'da vatandaşlar 'Birbirimize Candan Bağlıyız' sloganıyla kan bağışı yaptı

Gülşah ÖZGEN-Eser PAZARBAŞI/ADANA,(DHA)- ADANA'da Türk Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı etkinliği kapsamında Uğur Mumcu Meydanı’na kurulan stantlarda çok sayıda kişi kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı etkinliği, ilkokul öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile başladı. Daha sonra Türk Kızılay'a düzenli kan bağışında bulunanlara kurumsal madalyalar takdim edildi. Her yıl yaz aylarında düşüş gösteren kan stoğunu Türkiye genelinde artırmayı ve düzenli bağışların oranını yükseltmeyi hedefleyen proje kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis ekiplerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş kan verdi.

HERKESİ BAĞIŞ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ

Etkinlikte konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Bugün Türkiye’nin bir numaralı kentinde sizlerin de yardımıyla bu kan bağışı etkinliğini yaparken aynı zamanda dünyanın 3 kıtasında sabah kahvaltısı hazırlıyoruz. Güneş batmayan bir iyilik hareketinin temsilcileri olarak bugün de Türkiye’nin bir numaralı kentinde Kızılay dostlarıyla düzenlediğimiz kan bağış etkinliğimize herkesi davet ediyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber