Geri Dön
Adana ÇÜ Tıp Fakültesi mezunu doktorlardan gençlere destek konseri

ÇÜ Tıp Fakültesi mezunu doktorlardan gençlere destek konseri

ÇÜ Tıp Fakültesi mezunu doktorlardan gençlere destek konseri

ÇÜ Tıp Fakültesi mezunu doktorlardan gençlere destek konseri

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunları Derneği (Çukurova TIPMED), bünyesinde oluşturduğu koroyla, geleceğin doktorları gençler için destek konseri verdi. Tamamı doktorlardan oluşan koro, dinleyicilerden alkış aldı.

Kentteki bir alışveriş merkezindeki sahnede gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Yeliz Doğramacılar’ın yaptığı, Şef Erdinç Karakaya yönetiminde Çukurova Şehir Orkestrası’nın sazlarıyla yer aldığı konserde; Dr. Hasan Boğa, Dr. Çağlar Emre Çağlıyan, Dr. Emrah Efe Aslaner, Dr. Yunus Emrah Gergin, Dr. İrfan Doğan Güneş, Dr. Ege Yaman Arslan, Dr. Reyhan Asya Yıldırım, Dr. Sıla Çelik, Dr. Senem Derya Tatar ve Gizem Özen şarkılarıyla 700 davetliye müzik ziyafeti sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da katıldığı konserde dinleyiciler şarkılara coşkuyla eşlik etti.

Çukurova TIPMED Başkanı Uzm.Dr.Hatice Canataroğlu, temel amaçlarının Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine maddi ve manevi destek sağlamak olduğuna belirterek, "Mezun olan ve olacak her kardeşimin katkılarıyla daha da güçleniyoruz. Hedefimiz tüm mezunlarımızı bir araya getirmek ve ne kadar büyük,güzel bir aile olduğumuzu hissettirmektir. İhtiyacı olan öğrencilerimize maddi manevi destek olmak en büyük amacımızdır" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber