Geri Dön
Ankara A Milli Erkek Voleybol Takımı’na yeni sponsor

A Milli Erkek Voleybol Takımı’na yeni sponsor

A Milli Erkek Voleybol Takımı’na yeni sponsor

A Milli Erkek Voleybol Takımı’na yeni sponsor

Mikail KARAMAN/ANKARA,(DHA)- TÜRKİYE Voleybol Federasyonu (TVF) ile SMS Grup arasında ‘Erkek Voleybol Takımı’ için 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. ‘TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcular Doğukan Ulu ve Yiğit Gülmezoğlu ile SMS Grup İnşaat CEO Ve Grup ortağı Onur Ongün ve SMS Grup İnşaat CFO ve şirket ortağı Semih Öztürk katıldı.

İmza töreninde konuşan Üstündağ, Türk voleybolu, kadın ve erkek milli takımıyla her geçen gün hedeflerini daha da büyüttüğünü belirterek, “Dünya voleybolunda Türk voleybolu, Avrupa'da, olimpiyatlara giden yolda 1 numara. Erkek milli takımı için de olimpiyata giden süreçte 21 Mayıs'ta ilk etap başlayacak. Tarihte ilk kez ‘Milletler Ligi'nde yer almamız münasebetiyle ciddi puanlar kazanarak 12 maçlık sürecin sonunda alacağımız puanlarla olimpiyatın kapısını açacağız. Ülke olarak bir ilki daha yaşamak istiyoruz. Her geçen gün çıtayı yükseğe koymak için desteğe ihtiyacımız var. Sponsorların burada önemi büyük. Bugün bizimle yol arkadaşlığı, değer ortaklığı yapan ‘SMS Grubu'nun kıymetli temsilcileriyle, voleybolun yeni ortaklarıyla bir aradayız. Milli takım sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Türk voleybolu başarısını yeterli görmüyor, daha büyük başarılara imza atacak. Olmazsa olmazımız bu sürecin sürdürülebilir olması” diye konuştu.

'VOLEYBOLA DESTEK SON YILLARDA ARTTI'

Milli voleybolcu Doğukan Ulu, Türkiye’de voleybola desteğin son yıllarda arttığını belirterek, “Voleybol büyük ivme kazandı. Federasyonumuzun ve başkanımızın bunda çok büyük katkısı var. Sporcu olarak bunu arttırıyoruz. İvmenin artmasıyla sponsor desteği kaçınılmaz oluyor, SMS Grubu'na da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Milli takımın oyuncularından Yiğit Gülmezoğlu ise sponsorlukların kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, “Erkek milli takımı olarak kadınların gösterdiği üstün performansı örnek alıyoruz ve gurur duyuyoruz. İnşallah biz de olimpiyat hedefine doğru ilerleyeceğimiz süreçte elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Başkanımızın da dediği gibi ‘A Milli Erkek Takımı’ neden olimpiyatta olmasın? Sponsorluklar her zaman bize büyük destek oluyor, federasyon ve başkanımızın büyük başarısı sayesinde bu anlaşmaların bize güç verdiğini söylemek istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

‘BÜYÜK GURUR’

Türkiye'yi voleybolda dünyada bir numara yapan TVF ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten SMS Grup İnşaat CEO’su Onur Ongun, “Bu iş birliğinin heyecanını sizinle paylaşmak bizim için büyük gurur. Gençlerimizin kendisine güven duyması adına voleybol federasyonunun içinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. TVF ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmasıyla sporcularımızın daha büyük başarılara imza atacağına eminiz. Bu sponsorlukta genç ve geleceğin sporcularına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin sonunda Mehmet Akif Üstündağ, SMS Grup İnşaat yöneticilerine plaket ve 10 numaralı milli takım forması takdim etti.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber