Geri Dön
Ankara ANKARA MHP'de 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' etkinliği

ANKARA MHP'de 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' etkinliği

ANKARA MHP'de 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' etkinliği

ANKARA MHP'de 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' etkinliği

MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' programında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, "Tüm engelleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırmaya yönelik olarak, oluşan problemlerin çözümünde aktif katılım sağlayarak her desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

MHP Genel Merkezi'nde, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından, 'Engelliler Farkındalık Haftası' kapsamında 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' temalı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul'un yanı sıra, özel gereksinimli bireyler ve onların aileleri ile partililer katıldı. Yurdakul, inanarak ve farkında olarak herkesin birer engelli birey olduğunu belirterek, "Bu nedenle hiçbir özel bireyimizi arkamızda bırakmadan, birlikte ilerlemeye mecburuz. Hayat, birlik-beraberlik, sevgi-saygı ve farkındalıklarımıza göstereceğimiz hassasiyetlerle güzelleşecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her soruna çözüm üretmeye çalışıyor ve samimiyetle her vatandaşımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizler, gerektiği anlarda özel bireylerimizin gözü-kulağı ve eli-ayağı olmanın ötesinde, sizlerin iyilik ve güzelliklerle bezeli düşüncelerinize yol arkadaşı olmak üzere çalışıyoruz" diye konuştu.

KATILIMCILARA ÖDÜL VERİLDİ

Yurdakul, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha önce söylediği, 'tedavisi mümkün olmayan asıl engelin, asıl engelliliğin buz tutmuş vicdanlarda, sığ politikalarda ve art niyetli zihinlerde olduğunu, bunun dışındaki her engelin aşılacağını biliyor ve buna canı gönülden inanıyorum' sözlerini hatırlatarak, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her açıdan, özel bireylerimizin farkındayız. Tüm engelleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırmaya yönelik olarak, her şart altında sizlerin sözcülüğünü yapmaya ve oluşan problemlerin çözümünde aktif katılım sağlayarak her desteği vermeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Düzenlenen farkındalık programı kapsamında Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) korosu konser verdi. Son şarkıya MHP'li Yurdakul da eşlik etti. Yurdakul ve SERÇEV korosu 'Memleketim' şarkısını birlikte seslendirdi. Programda şiir dinletisi, BASEM Tiyatrosu sahne gösterisi ve engelli çiftin dans gösterisi de yer aldı. Program sonunda katılımcılara ödülleri verildi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber