Geri Dön
Kemer Kemer Belediyesi'nde mayıs meclisi

Kemer Belediyesi'nde mayıs meclisi

Kemer Belediyesi'nde mayıs meclisi

Kemer Belediyesi'nde mayıs meclisi

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda 2023 yılı mali yılı kesin hesabının görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Antalya'da ikamet eden belediye personelini Kemer'e getirip götürmek üzere tahsis edilen Antalya servisi oy çokluğu ile kaldırıldı.

23.04.2024 tarihinde açılan Kemer Belediyesi Kültür Evi'nin Kemer Belediyesi Sosyal İktisadi İşletmesine devrinin yapılarak, Kültür Evi'nin giriş ücretinin belirlenmesi ve gelir tarifesine eklenmesi konusu oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi.

Toplantıda, Kemer Belediyesi meclis üyeleri arasından seçilen belediye başkan yardımcısının maaşının belirlenmesi oy çokluğu ile kabul edilirken, İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne üye seçimi yapılarak, asil üye olarak Mustafa Çelik, yedek üye olarak da Ali Rıza Akar seçildi.

Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'ne (ANTAB) üye seçiminin de yapıldığı meclis toplantısında, gizli oylama sonucunda asil üye Cansın Efir, yedek üye Mehmet Akın olarak belirlendi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber