Geri Dön
Kuşadası Kuşadası yeni bir yola kavuşuyor

Kuşadası yeni bir yola kavuşuyor

Kuşadası yeni bir yola kavuşuyor

Kuşadası yeni bir yola kavuşuyor

KUŞADASI (Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Belediye Soğucak Mahallesi 1455. Sokak'ta yeni yol açma çalışması başlattığı bildirildi.

Kuşadası Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kuşadası'nın farklı noktalarında eş zamanlı olarak yaşama geçirilen çalışmalarla kentin daha güvenli ve konforlu yollara kavuşturulması hedefleniyor. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Soğucak Mahallesi 1455. Sokak'ta yeni yol açma çalışmasına başladı. Camiatik Mahallesi Güneş Sokak'ta yol söküm çalışması sürerken daha önce zemin düzeltme işlemi yapılan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü binasının ön yolunda trimer malzeme serimi gerçekleştiriliyor.

Acil Müdahale Birimi ise altyapı kurumları tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle bozulan yol ve kaldırımları kısa süre içerisinde eski haline getiriyor. Son olarak Türkmen Mahallesi Tunay Sokak ile Günay Sokak'taki doğal gaz çalışmalarının ardından gerekli bakım ve tamiratı yapan ekiplerin 7/24 esasına göre mesai yaptığı belirtildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber