Geri Dön
Burdur Master yüzücülerin hedefi şampiyonluk

Master yüzücülerin hedefi şampiyonluk

Master yüzücülerin hedefi şampiyonluk

Master yüzücülerin hedefi şampiyonluk

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- DENİZLİ'de düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Herkes İçin Yüzme Projesi Yarışması'nda kendi yaş kategorilerinde birinci olan Burdurlu master yüzücüler hedeflerini Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi.

Denizli'de 20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Herkes İçin Yüzme Projesi Yarışması'na Burdur'dan katılan Mehmet Ülker 29- 35, Ercan Ertürk 42, Uğur Sayın 43- 49 ve Hasan Korkmaz 50- 59 yaş kategorilerinde birinci olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Hasan Korkmaz, "Geçen yıl ekim ayında oluşturulan masterler yüzme grubumuz ocak ayında katıldığı ilk yarışmadan madalyayla dönmüştü. Şimdi de Denizli'de yapılan yarışmaya 4 sporcuyla katıldık. Herkes kendi yaş kategorisinde birinci olarak Konya'da 4- 5 Mayıs tarihlerinde yapılacak Türkiye birinciliğine katılmaya hak kazandı. Türkiye birincisi olarak Azerbaycan'da düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı yarışmalarında ülkemizi temsil etmek istiyoruz" dedi.

Haftada üç gün antrenman yaptıklarını belirten Korkmaz, "Antrenörümüz Zafer Sevgili ve Ahmet Tuna Evcil bize çok iyi bir antrenman programı hazırladı. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah başarıyla döneriz. Bize desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya'ya da teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber