Geri Dön
Diyarbakır DEM Parti eş genel başkanlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

DEM Parti eş genel başkanlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

DEM Parti eş genel başkanlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

DEM Parti eş genel başkanlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Seyfettin EKEN, Mesut BUDRAÇ/ DİYARBAKIR, (DHA)- HALKLARIN Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) eş genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır’a gelerek Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

DEM Parti eş genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Milletvekilleri, DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyelerinin de eşlik ettiği eş genel başkanlar, Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile ilçe belediye eş başkanları tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına geçildi. Eş Başkan Serra Bucak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediyesi’nde değerli eş genel başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile beraberindeki değerli milletvekili arkadaşlarımızı, 13 ilçe belediye eş başkanları ile birlikte ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” diye konuştu.

Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları da, “Hakikaten yerellerimize üstün bir hizmet sağlamak üzere bu seçimlerde çalışmalar yürüttük. Şimdi bu yönetimlerle, meclis üyelerimizle beraber, halkımızın layık olduğu hizmeti, kent hizmetini, kültür hizmetini, açık şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla, demokratik bir belediyecilik anlayışıyla en iyi şekilde sergileyeceğine inanıyoruz. Başarılar diliyoruz, kolaylıklar diliyoruz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Eş genel başkanlar, ziyarette Amedspor’un şampiyonluğunu da kutladı. Ziyarette Bucak ve Hatun, eş genel başkanlara üzerinde kentin tarihi simgelerinin işlendiği bakır tabak hediye etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber