Geri Dön
İstanbul DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

1- 1 MAYIS NEDENİYLE KAPANAN BAZI METRO HATLARI ULAŞIMA AÇILDI

Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL,(DHA) 1 MAYIS Emek ve Dayanışma günü önlemleri kapsamında kapanan bazı metro, metrobüs ve tramvay hatları ulaşıma açıldı.

İstanbul Valiliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında ulaşıma dair bazı tedbirler almıştı. Yapılan son açıklamada, "05.30 itibariyle kapanan M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattının Taksim Meydan ve Şişhane durakları hariç kapatılan diğer metro duraklarının seferlere açılmasına, M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hattının Gayrettepe metro durağının sefere açılmasına, M7 İstoç-Yıldız metro hattının sefere açılmasına, Bağcılar-Kabataş arasında çalışan tramvay hattının kapalı duraklarının sefere açılmasına, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattının kapalı duraklarının sefere açılmasına, T6 Tramvay hattının kapalı duraklarının sefere açılmasına, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs duraklarının çift taraflı olarak sefere açılmasına karar verilmiştirö şeklinde yapıldı.

Öte yandan; "Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattının durdurulmasına devam edilmesine, ?İstiklal caddesi üzeri Nostalji tramvayın durdurulmasına devam edilmesine, Tünel Meydan-Karaköy arası Füniküler hattının durdurulmasına devam edilmesine, Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı İETT Otobüs duraklarının (Şişli İstikameti ve Fatih İstikameti olmak üzere çift taraflı) seferlere durdurulmasına devam edilmesine karar verilmiştir" denildi.

===========

2- 1 MAYIS NEDENİYLE KAPATILAN İSTİKLAL CADDESİ YAYA TRAFİĞİNE AÇILDI(Ek bilgilerle)

Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL, (DHA) 1 MAYIS Emek ve Dayanışma günü önlemleri kapsamında yaya ve araç trafiğine kapatılan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü öncesi yapılan açıklamada, güvenlik tedbirleri kapsamında Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. İstanbul Valiliği'nden 21.20 sıralarında yapılan açıklamada, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı.

Görüntü Dökümü:

-------

-Bariyerlerin kalkması

-Yaya trafiğine açılması

-Genel ve detay görüntüler

=========

3- AVCILAR'DA PARKTA ÇIKAN KAVGADA BIÇAKLA YARALANDI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da, parkta bir araya gelen grup arasında çıkan kavgada arada kalan Adem Y. (17) bıçaklanarak yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre parkta arkadaşları ile birlikte olan Adem Y., çıkan kavgada arada kaldı. Tekme ve yumruklarla birbirine giren grup bu sırada bıçak kullandı. Arada kalan Adem Y. ise bacağından bıçaklanarak yaralandı. Adem Y.'yi bıçaklayan kişiler daha sonra parktan koşarak uzaklaştı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bıçakla yaralanan Adem Y.'yi, ilk müdahalenin ardınan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:

------

(Cep telefonu)

-Yaralı Adem Y.'nin yerde yatması

-Arkadaşlarının yardım etmesi

-Polis ve sağlık görevlileri

-Sokaktan genel görüntü

=======

4- PENDİK'TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ

Muharrem ÇAM/İSTANBUL, (DHA) PENDİK'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazanın ardından otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Kaza, 21.00 sıralarında Kavakpınar Mahallesi, Kurtköy Pendik bağlantı yolu, Tuzla istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Güler (19)'un kullandığı 34 DRV 417 plakalı otomobil yol kenarında park halinde bulunan İbrahim Yıldırım'a ait 34 EB 9126 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobil sürücüsü Güler, araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından Güler sıkıştığı yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapılan Güler, ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Güler'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-------

- Araç içinde sıkışan sürücünün görüntüsü

- Sıkışan sürücünün kurtarılma görüntüsü

- Kazaya karışan otomobilin görüntüsü

- Genel ve detay görüntüler

=========

5- ESENYURT'TA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5. KATTAN ATLADI AĞIR YARALANDI

Oğuzhan CİN - Veysel TİMDU / İSTANBUL,(DHA) ESENYURT'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Olay, 30 Nisan Salı günü saat 20.00 sıralarında Esenyurt Koza Mahallesi'ndeki bir sitede yaşandı. Polis ekipleri, 11 katlı binanın 5. katında bulunan bir dairede yaşadığını tespit ettikleri, uyuşturucu satışı yapan şüphelilere operasyon düzenledi. Operasyonda İran uyruklu şüpheli M.E, polisten kaçmak için evin penceresinden atladı. M.E'yi gören polis ekipleri sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan şüpheli hastaneye sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından soruşturma başlatıldı. M.E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Siteden görüntüler

-Olay yeri inceleme ekiplerinden görüntüler

-Binadan görüntüler

-Genel ve detay görüntüler

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber