Geri Dön
İstanbul Sahim-Sen Başkanı Akarken: Her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz

Sahim-Sen Başkanı Akarken: Her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz

Sahim-Sen Başkanı Akarken: Her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz

Sahim-Sen Başkanı Akarken: Her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz

Emine DERYA – Özenç KILIÇ /İSTANBUL, (DHA)- SAHİM – SEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. Basın açıklaması yapan Sahim-Sen Başkanı Özlem Akarken, “Bizler her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz. Bu da sorunların dayanılmaz noktaya gelmesine neden olmaktadır. Çocuklarımız için, gelecek kuşaklar için yarınları inşa etmeliyiz” diye konuştu.

Sağlık Hizmetleri Sendikası (SAHİM – SEN) 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. İstiklal Marşı ve andımızı okuyan sendika üyeleri, basın açıklaması yaptıktan sonra alandan ayrıldı.

"HER GEÇEN GÜN HAK KAYIPLARI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Sahim-Sen Başkanı Özlem Akarken, “Öncelikle şehitlerimize, depremde vefat eden vatandaşlarımıza ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza, gözlerin kör, kulakların sağır olduğu Gazze'de soykırıma uğrayan binlerce sivile, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak bizlere emanet eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet, gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizdeki terörün ve sağlıkta şiddet başta olmak üzere her türlü şiddetin, depremlerin beraberinde getirdiği ölüm ve yaralanmaların son bulması için etkin ve kalıcı çözümlerin getirilmesini, çalışma şartları ve özlük haklarımızın iyileştirilmesini neticede birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakabilmeyi temenni ediyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan başta sağlık ve sosyal hizmet alanında çalışanlar olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyoruz. Her 1 Mayıs’ta olduğu gibi bugün de bu meydanda sesleniyoruz. Yaşam ve görev yapma şartlarımız tamamen ortadan kalkmış, önlem alınması maalesef kaçınılmaz olmuştur. Bizler her geçen gün hak kayıpları yaşamaya devam ediyoruz. Bu da sorunların dayanılmaz noktaya gelmesine neden olmaktadır. Çocuklarımız için gelecek kuşaklar için, insana değer için; çocukların işçi olmadığı, çocukların güzel günler gördüğü, engelli vatandaşların, engelli yakını olan kamu personelinin sorunlarının çözüldüğü yarınları inşa etmeliyiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber