Geri Dön
İstanbulÜmraniye Kitap Fuarı dördüncü kez kapılarını açıyor

Ümraniye Kitap Fuarı dördüncü kez kapılarını açıyor

Ümraniye Kitap Fuarı dördüncü kez kapılarını açıyor

İSTANBUL, (DHA)- Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Ümraniye Kitap Fuarı; yayınevleri ile yazarları, okuyucularla buluşturacak.

İlki 2019’da yapılan Ümraniye Kitap Fuarı, dördüncü kez ‘Kitap Vakti Geldi’ sloganıyla 18 Kasım’da kapılarını açacak. Fuarda Türkiye’nin önde gelen 100’ü aşkın yayınevi yer alacak. Organizasyon kapsamında kültür-sanat, tarih, bilim ve kitap dünyasının önemli isimleri kitapseverler ile buluşacak. İmza etkinliği, söyleşi ve konferansların düzenleneceği 4. Ümraniye Kitap Fuarı’nın bu yılki onur konuğu ise geçmiş dönemlerde Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı yapan Prof. Dr. Nabi Avcı olacak.

“TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN KALEMLERİNİ ÜMRANİYE’DE OKUYUCULARLA BİR ARAYA GETİRECEĞİZ”

Fuar ile ilgili konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Kitap fuarımızı dördüncü kez düzenleyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Üç yıl boyunca düzenlediğimiz ve büyük ilgi gören fuarımız, Ümraniye’nin markalarından biri haline geldi. Bugüne kadar yüz binlerce ziyaretçi, yüzlerce yazarla bir araya geldi. Bu yıl da yine Türkiye’nin önde gelen kalemlerini Ümraniye’de okuyucularla bir araya getireceğiz. Düzenleyeceğimiz söyleşi ve konferanslarla da önemli konuları ele alacağız. Ümraniye Kitap Fuarı yalnızca Ümraniye ve İstanbul’un değil, Türkiye’nin de önde gelen kitap fuarlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tüm kitapseverleri 4. Ümraniye Kitap Fuarı’na davet ediyorum” dedi.

Ümraniye Santral Etkinlik Alanı’nda 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuar, 26 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber