Geri Dön
İzmir İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak

İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak

İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak

İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak

İZMİR, (DHA)-İZMİR Tınaztepe Üniversitesi (İZTÜ) Kampüsü; 21-24 Mayıs’ta spor, sanat ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı İZTÜFEST’e ev sahipliği yapacak.İzmir Üniversiteler Platformu buluşmasında; kentin 10 üniversitesinin basketbol, voleybol, masa tenisi ve paramedik takımları mücadele edecek.

Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü; İZTÜFEST'e ev sahipliği yapacak. 21 Mayıs'ta başlayacak ve dört gün sürecek şenlikte 10.00-14.00 saatleri arası spor turnuvaları ve yarışmalar yapılacak. Turnuvalara Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi ve İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu katılacak. Söyleşi, atölye ve etkinliklerin yanı sıra müsabakalar sonrası konser, müzik ve film gösterimleri de yine İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleşecek. Kentin lezzet durakları da festival alanında yerlerini alacak.

ÖDÜL TÖRENİ SONRASI OZBİ SAHNEDE

Basın ve medya sponsorluğunu Fanatik Gazetesi, Radyo D ve D- Smart'ın üstleneceği etkinlikte; Radyo D DJ'leri katılımcılara eşsiz müzik ziyafeti sunarken, D-Smart gece sinemasıyla film keyfi yaşatacak. Festivalin son günü ödül töreninin ardından Ozbi konseri ile kapanış yapılacak. Festivale 10 üniversitenin öğrencileri ücretsiz katılabilirken, dışardan katılım için biletler ‘gise.com’dan temin edilebilecek.

İZTÜ BAHAR ŞENLİĞİ TRAVMA RALLİSİ

Müsabakalar arasında yer alan Travma Rallisi festivalin ikinci günü olan 22 Mayıs’ta 10.00 - 11.30 arasında yapılacak. Dört etaptan oluşacak olan rallide takımlarda en az 3 kişi olacak. Etaplar; yüksekten düşme, trafik kazası, hasta taşıma-uyum etabı ve triaj etabı şeklinde yapılacak. Takımda ilk ve acil yardım programı öğrencileri (paramedik) yer alacak. Her etap 7 dakikadan oluşacak. İzmir Büyük Şehir Belediyesi AKS110’dan kurulan heyet yarışmaya hakemlik edecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber