Geri Dön
ManisaManisa, 19. Türkiye Tiyatro Buluşması'na ev sahipliği yapacak

Manisa, 19. Türkiye Tiyatro Buluşması'na ev sahipliği yapacak

Manisa, 19. Türkiye Tiyatro Buluşması'na ev sahipliği yapacak

MANİSA, (DHA)-MANİSA, 23-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 19. Türkiye Tiyatro Buluşması'na ev sahipliği yapacak. Dört gün sürecek organizasyonda ödül töreni, konser ve tiyatro oyunları sanatseverlerle buluşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirilecek 19. Türkiye Tiyatro Buluşması, Türkiye'nin dört bir yanından sanatçıları ve tiyatro izleyicilerini kentte bir araya getirecek. Festival, 23 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'de düzenlenecek Ödül Töreni Gecesi ile başlayacak. Tiyatro sanatına katkı sunan isimlerin ödüllendirileceği gecenin sonunda Dua Cuba & Margarita grubu sahne alacak.

Festival programı kapsamında birbirinden özel 3 farklı tiyatro oyunu da izleyiciyle buluşacak. Etkinlikler çerçevesinde; 24 Temmuz Cuma günü saat 21.00'de Sabahattin Ali'nin eserinden uyarlanan 'Yol ve Ötesi', 25 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de İtalyan tiyatrosunun önemli eserlerinden 'Bahar Komedisi (La Commedia di Primavera)' ve 26 Temmuz Pazar günü yine saat 21.00'de Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun oyunu 'Şiddetli Geçimsizlik' sahnelenecek.

Yetkililer, 4 gün sürecek etkinliklere tüm sanatseverleri davet etti.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber