Geri Dön
Merkez Osmaniye Belediyesi Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali'ne geri sayım başladı

Osmaniye Belediyesi Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali'ne geri sayım başladı

Osmaniye Belediyesi Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali'ne geri sayım başladı

Osmaniye Belediyesi Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali'ne geri sayım başladı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafından 11-12 Mayıs tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali için geri sayım başladı. Festival korteji yürüyüşü ile start alacak etkinliklerde, gastroşov ve yarışmalar, müzik dinletisi, müzikli çocuk etkinliği, söyleşi programları, türkü gecesi, annemin yemekleri yöresel yemek yarışması ve gençlik konseri düzenlenecek.

Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali programları, 11 Mayıs günü Saat 10.30’da Devlet Bahçeli Meydanı'nda eski belediye binası önüne kadar festival korteji yürüyüşü ile başlayacak. Etkinliklerin devamında, saat 11.00’dd halkoyunları gösterisi sonrasında stantlar gezilecek. Gastroşov ve yarışmalar ise saat 12.00’de Atatürk Caddesi'nde yapılacak. OKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından saat 13.00’de kurulacak olan etkinlik sahnesinde müzik dinletisi sunulacak. İlk günkü programlar, müzikli çocuk etkinlikleri sonrasında Dilek Cesur’un katılacağı Anneler Günü söyleşi programı ve türkü gecesi ile sona erecek.

12 Mayıs günü ise Atatürk Caddesi'nde saat 12.00’de “Annemin Yemekleri Yöresel Yemek Yarışması” gerçekleştirilecek. Programlar, Pamuk Prenses İle Kırmızı Başlıklı Kız müzikli çocuk etkinliği sonrasında saat 16.00’da Grup Telafi'nin sahne alacağı Gençlik Konseri ile sona erecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber