Geri Dön
MerkezŞırnak- Vali Ekici: Şehrimizin her alanına herkes rahat bir şekilde gidip gelebilmektedir

Şırnak- Vali Ekici: Şehrimizin her alanına herkes rahat bir şekilde gidip gelebilmektedir

Şırnak- Vali Ekici: Şehrimizin her alanına herkes rahat bir şekilde gidip gelebilmektedir

ŞIRNAK Valisi Birol Ekici asayiş ve güvenlik toplantısında yaptığı açıklamada, “Bugün şehrimizde yasaklanmış bir alan bulunmamaktadır. Şehrimizde terör örgütü mensubu bulunmamaktadır ve şehrimizin her alanına herkes dilediğince rahat bir şekilde gidip gelebilmektedirödedi.

Şırnak Valiliği’nde gerçekleştirilen asayiş ve güvenlik toplantısının ardından Vali Birol Ekici, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Öncel ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Vali Ekici, yaptığı açıklamada, şehirde herhangi bir yasaklı alanın bulunmadığını belirterek, “Bugün şehrimizde yasaklanmış bir alan bulunmamaktadır. Şehrimizde terör örgütü mensubu bulunmamaktadır ve şehrimizin her alanına herkes dilediğince rahat bir şekilde gidip gelebilmektedir. Ekonomik faaliyetlerini yürütebilmektedir. Bu sayede şehrimiz ekonomik kalkınma açısından da bir destan yazılmaktadır. Yine istihdamın güçlendirilmesi ve korunması açısından bugün Türkiye ortalamasının daha üstünde bir istihdam seviyemiz vardırö dedi.

Şırnaklıların desteğiyle güvenlik çalışmalarının 7 gün 24 saat sürdüğünü belirten Ekici, sadece geçen ay 112 hattına 47 bin çağrı geldiğini, bunun günlük ortalama 1500 aramaya denk geldiğini kaydetti. (DHA)

HABER: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)-

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber