Geri Dön
Trabzon TRABZON Bakan Uraloğlu, 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'nda

TRABZON Bakan Uraloğlu, 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'nda

TRABZON Bakan Uraloğlu, 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'nda

TRABZON Bakan Uraloğlu, 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'nda

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da Yeşilay ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu startına katıldı, bir süre bisiklet sürdü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenen 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu, Trabzon'da Beşirli Spor Kompleksi önünde başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği geleneksel etkinliğe Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. Turun başlangıcı öncesi konuşan Bakan Uraloğlu, "Türkiye genelinde yapılmış olan etkinlikte bizde bugün Trabzon’da beraberiz. Bu organizasyonu Yeşilay, Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Gençlik İl Spor Müdürlüğünün katılımıyla ve destekleriyle beraber başlatmış olacağız. Türkiye’de 81 ilde aynı saatte başlamış olacak. Organizasyondan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Organizasyonu planlayan Yeşilay Genel Başkanımız, il başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Yağmurlu Karadeniz havasında güzel keyifli bir etkinlik temenni ediyorum” dedi.

Bakan Uraloğlu'nun konuşması sonrası bisiklet turu startı verildi. Uraloğlu, başına kask takarak bindiği bisikletle kısa bir sürüş de gerçekleştirdi. (DHA)

HABER: Selçuk BAŞAR/TRABZON, (DHA)-

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber