Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadıköy’de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü

Kadıköy’de yağışın ardından 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, belediye ekiplerinin yaptığı incelemede binanın tahliye edilmesine gerek olmadığı belirlendi.

ABONE OL
Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA) –

Olay, saat 10.30 sıralarında Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, caddedeb bulunan 5 katlı binanın istinat duvarı, yağış nedeniyle yumuşayan zemin sonucu bitişiğindeki inşaat sahasına doğru çöktü.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, tedbir amacıyla binayı boşalttı ve çevrede güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri ise çöken bölümün çevresine demir bariyer ve güvenlik şeridi çekti. Yapılan incelemede binanın risk oluşturmadığı tespit edilince tahliye edilmedi. Polis ve belediye ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.





Diğer Haberler

  1. Mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
  2. Eşinin öldüğü yangında yaralandı, 11 gün sonra hastanede hayatını kaybetti
  3. Annesine şiddet uygulayan babasını darbetti
  4. TUA Başkanı Kıraç, APSCO Konsey Başkanı seçildi
  5. Kayıp olarak aranan çocuk, başından yaralı ve vücudunun bir kısmı toprağa gömülü bulundu
  6. Kız kardeşiyle tartışan babasını bıçakladı
  7. Otomobille çarpışan 3 tekerlekli motosikletteki çift yaşamını yitirdi
  8. Alanya'da sağanak sonrası alt geçitte mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı
  9. Isparta'da başsız cesedi bulunan 2 çocuk babası, toprağa verildi
  10. Şofbenden sızan gazdan zehirlenen Şebnem hayatını kaybetti

© Copyright 2025

DHA