Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eski sevgilisini bıçaklayan sanık: Kadın düşmanı veya saplantılı sevgili değilim

Beşiktaş'ta, 6 Haziran'da eski sevgilisi Ceylan G.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, iki gün sonra yine Ceylan G.'nin önünü keserek elinden ve boynundan bıçakladığı iddiasıyla bu kez tutuklanan Nazir Ilgın savunmasını yaptı. Sanık Ilgın, "Kadın düşmanı veya saplantılı sevgili değilim. 15 yıldır kadın kuaförüyüm, hiçbir suça karışmadım" dedi. Halen tedavisi süren müşteki Ceylan G'nin ifadesi ise Adana'dan alınacak.

ABONE OL
Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Nazir Ilgın Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Müşteki Ceylan G.'yi ise avukatı Çağrı Kılın temsil etti. Kimlik sorgusunda, kuaförlük yaptığını ve aylık gelirinin 15 bin lira olduğunu söyleyen sanık Nazir Ilgın savunmasında, Ceylan G. ile 3 yıl önce başlayan arkadaşlıkları olduğunu belirterek, "Olaydan 3 gün önce Ceylan ile görüşmek için onu aradım. Kendisi bana yorgun olduğunu söyledi. Ancak Ceylan'ın dışarıya çıktığını gördüm. Kendisine sorduğumda sigara almaya çıktığını söyledi. Ama giyinmiş ve makyajlıydı. Bu sırada aramızda tartışma yaşandı. Kısa bir süre sonra bir araç geldi ve Ceylan arabaya binip uzaklaştı. Daha sonra kuzenimde alkol aldım. Sabah 5'te evden aldığım bıçakla arka kapıyı açarak Ceylan'ın bahçesine girdim. Sonra kapı açık olduğu için eve girdim. İçeride uyuyup kalmışım. Daha sonra Ceylan ve polisler geldi ve bana adli işlem yapıldı" dedi.

"SAPLANTILI SEVGİLİ DEĞİLİM"

Ceylan'ın arkadaşının kendisini arayarak Ceylan'ın sevgilisi olduğunu ve rahat bırakmasını söylediği belirten sanık Nazir Ilgın, "Ceylan'ın iş yerinin önüne gittim. Ceylan ve arkadaşı Cahide'yi gördüm. Ceylan bana 'O adam benim 15 gündür sevgilim. Kendisi çok zengin ve evli. Evli olduğu için senin gibi rahatsız da etmez. Senden bir haftadır istediğim kıyafeti bana o aldı' dedi. Ben de Ceylan'a 'Her şey para mı?' dedim. O da bana 'Tabii ki para yoksa seninle ne işim var' dedi ve arkadaşıyla güldüler. Daha sonra ben yanımdaki bıçağı çıkartıp 'Bana doğruları söyleyin yoksa kendimi öldüreceğim' dedim. Ceylan elimden bıçağı almaya çalıştı. Ben de Ceylan'ın elbisesine zarar vermek için birkaç defa bıçağı salladım. Ceylan ile ben yere düştük. Onun elinin kanadığını gördüm. Kan tuttuğu için bayıldım. Uyandığımda insanlar bana tekme yumruk vuruyordu. Ben bir kadına asla zarar vermem. Kadın düşmanı veya saplantılı sevgili değilim. 15 yıldır kadın kuaförüyüm hiçbir suça karışmadım. Çok pişmanım" diye konuştu.

"BIÇAĞI ŞAH DAMARINA DOĞRU SALLADI"

Ceylan G'nin olay günü yanında olan arkadaşı Cahide Taşçıer tanık olarak dinlendi. Taşçıer, "Olaydan önce sanık Ceylan'ın evine girdiği için uzaklaştırma kararı verilmişti. Nazir serbest kaldıktan sonra Ceylan ondan korkmaya başladı. Olay günü evin önünde sanıkla karşılaştık. Ceylan ile konuşmak ve barışmak istedi. Ceylan kabul etmedi. Ceylan'a 'Son bir kez sarılayım' dedi. Ceylan'ın boynunu kokladıktan sonra montunun cebinden çıkardığı bıçağı Ceylan'ın kokladığı boyun bölgesindeki şah damarına doğru vurdu. İkisi yere düştü. Ben çığlık atıp yardım istedim. İki çocuk gelip yardım etti. Çocuklar sanığın elinden bıçağı aldı. Sanık Ceylan'ın kafasını iki bacağının arasına alıp boynunu kırmaya çalıştı. Çevreden başka kişiler de gelip Ceylan'ı sanığın elinden aldılar. Ceylan'ın başka erkekle ilişkisi yoktu" dedi.

"CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMIŞTIR"

Ceylan G'nin avukatı Çağrı Kılın, müvekkilinin halen Adana'na tedavi gördüğünü belirterek talimatla ifadesinin alınmasını talep etti. Avukat Kılın, "Sanığın annesi de bir cinayet sonucu öldürülmüştür. Sanık, Ceylan'ı da 'Seni de annemin başına gelen olay gibi öldüreceğim' demiştir. Sanık canavarca hisle Ceylan'ı öldürmeye çalışmıştır" dedi.

MÜŞTEKİNİN İFADESİ ALINACAK

Mahkeme, müşteki Ceylan G'nin ifadesinin Adana'dan talimatla alınmasına karar verdi. Sanığın tutukluluk halinin devamına hükmeden mahkeme, duruşmayı erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Beşiktaş'ta eski sevgilisi Ceylan G.(29)'ye 6 Haziran'da şiddet uygulayan Nazir Ilgın (25), Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nazir Ilgın, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Nazir Ilgın, serbest bırakılmasının ardından 8 Haziran 2020'de akşam saat 21.45 sıralarında Muradiye Mahallesi Deryadil Sokak'ta eski sevgilisi Ceylan G.'nin önüne kesip darp etmişti. Sanık Nazir Ilgın, Ceylan G'yi elinden ve boynundan bıçakla yaraladıktan sonra polis ekiplerince olay yerinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nazir Ilgın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sanık Nazir Ilgın hakkında, "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Diğer Haberler

  1. Avcılar’daki asker uğurlama konvoyu altgeçidi kapattı
  2. Lezita'dan açıklama: Greve çıkan işçilerin yerine hiç kimse istihdam edilmedi
  3. Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi
  4. Market sahibi Heimlich manevrası ile komşusunun hayatını kurtardı
  5. Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan için 1250 kilometre pedal çevirecek
  6. Ankara'da 2 kişiyi darbedip cep telefonu ve paralarını gasbeden 8 şüpheli tutuklandı
  7. 'Kelebek bıçak satışı' tartışmasında arkadaşını öldüren 14 yaşındaki sanığa müebbet istemi
  8. Malatya'da uyuşturucu operasyonunda 7 tutuklama
  9. Bariyere çarpıp 17 metreden düşen otomobilde burunları bile kanamadı
  10. Maratonİzmir 5'inci kez koşulacak

© Copyright 2024

DHA