Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Savunma sanayisinde faaliyet gösteren CANiK’e ABD’den ödül 

Dünyanın 69 ülkesine ihracat gerçekleştiren global marka CANiK, ABD’de silah endüstrisinin Oscar’ları olarak kabul edilen ICA 2022’de, 4’üncü kez ödül alma başarısı gösterdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

ABD'de silah endüstrisinin en önemli ödüllerinden ICA (The Industry Choice Awards) 2022’de,  SFx RIVAL ile Yılın Tabanca Ödülü’nü kazanan CANiK, son 6 yıl içinde 4’üncü kez bu ödülü alma başarısını gösterdi. CANiK, bu ödülü daha önce de 2017'de TP9 SFx, 2019'da TP9 ELITE COMBAT, 2020’de TP9 ELITE SC ile almıştı. Özellikle tüketici memnuniyeti ve değerleri dikkate alınarak belirlenen ICA ödüllerinin, tamamen bağımsız bir kurum olarak da ayrı bir önemi bulunuyor.  

‘ABD’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ’ 

SYS Genel Müdürü C. Utku Aral, “CANiK markamız, Türkiye’den global pazarlara doğru büyürken, elde ettiği prestijli ödüllerle hem kalitesini dünya çapında tescilliyor hem de bilinirliğini daha da artırıyor. Köklü geçmişimiz ve yenilikçi yüzümüzün bir yansıması olan ürünlerimizle sadece şirketimizin değil Türk savunma sanayinin vitrinine de nitelikli bir değer kazandırıyoruz. Uzman ekibimizin uzun soluklu bir çalışmayla tasarladığı ürünlerimizle, kullanıcılara daha iyi bir atış deneyimi sunuyoruz. ABD’de elde ettiğimiz bu prestijli ödülü, silah dünyasının en zorlu pazarında sürdürdüğümüz başarının temsili olarak görüyoruz. Aldığımız bu ödülle Amerika'daki pazar payımızı artırırken, Ar-Ge ve inovasyonda ulaştığımız son noktayı dünyada temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

Diğer Haberler

  1. THY'den yolcularına seçim kolaylığı
  2. Seç Market 9 ilde mahalle iftarları düzenliyor
  3. Enerjisa dağıtım şirketleri, hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı
  4. Aydem Yenilenebilir Enerji 3 yılda 3 milyon I-REC sertifikasıyla temiz enerjinin destekçisi
  5. 1000 Çiftçi 1000 Bereket’in ikinci İlerleme Raporu yayınlandı
  6. Hepsiburada 2023’te yüzde 104 oranında büyüme kaydetti
  7. Bitget, Ramazan nedeniyle Hatay'daki depremzedelere gıda kolisi dağıttı
  8. Grass Enerji’den Bodrum'da 800 Milyon TL'lik otel yatırımı
  9. Akenerji analist ve portföy yöneticileriyle buluştu
  10. Akkuyu NGS'nin 4’üncü ünitesinde konsol kirişi kuruldu

© Copyright 2024

DHA